P
pedro444
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Wiec moj problem jest taki w kwietniu 2007 dostalem wyrok sadu w Krasniku z art 286 2 lata na 4 w zawieszeniu i 1600zl grzywny. poziej w grodniu 2007 za jazde pod wplywem alkocholu zabrranio mi prawo jazdy na jeden rok i 900zl grzywny sad w Bialej Podl.tydzien temu dostalem list z sadu w Krasniku :...odedzie posiedzenie w przedmiocie zarzadzenia wykonania kary pozbawienia wolnisc:
po dluzszym namysle stwierdzilem ze z wlanego bledu i niedopatrzenia nie wplacilem oststniej raty w sprawie sadu w Krasniku
1 Czy sad w Krasniuku polaczyl sprawe z Bialej podlaskiej i chce mi odwiesic wyrok w zawieszeniu?
2 Czy sad w Krasniku dopatrzyl sie ze nie wplacilem ostatniej raty i chce mi odwiesic wyrok, jak tak co mam zrobic? wplacic oststnia rate i wyslac jakies przeprosiny przed posiedzieniem?
Bardzo prosze o pomoc
po dluzszym namysle stwierdzilem ze z wlanego bledu i niedopatrzenia nie wplacilem oststniej raty w sprawie sadu w Krasniku
1 Czy sad w Krasniuku polaczyl sprawe z Bialej podlaskiej i chce mi odwiesic wyrok w zawieszeniu?
2 Czy sad w Krasniku dopatrzyl sie ze nie wplacilem ostatniej raty i chce mi odwiesic wyrok, jak tak co mam zrobic? wplacic oststnia rate i wyslac jakies przeprosiny przed posiedzieniem?
Bardzo prosze o pomoc