N
Natasza0110
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 63
Witam, mam pytanie odnośnie sprawy o niealimentacje. W październiku złożyłam wniosek - przypuszczenie popełnienia przestępstwa niealimentacji. W grudniu zostałam przesłuchana na policji ja, oraz jak się dowiedziałam były partner- ojciec dziecka. Postępowanie przygotowawcze zakończone aktem oskarżenia który trafił do sądu. W portalu informacyjnym w zakładce posiedzenia jest wyznaczony termin oraz pisze - posiedzenie niejawne. Dodam że odkąd trafiło to do sądu został przeze mnie złożony wniosek o działanie w charakterze oskarżyciela posiłkowego. Nadmienię, iż pani z policji przekazała mi informację że podejrzany przyznał się do zarzuconego mu czynu ale odmówił składania zeznań w tej sprawie. Mam pytanie, co oznacza te posiedzenie niejawne? Pod spodem gdzie jest napisane STRONY POSTĘPOWANIA- jest moje imię i nazwisko oraz Prokuratura Rejonowa w..... . Brak jest danych oskarżonego. Czy oskarżonego nie będzie? Czym się różni te posiedzenie od rozprawy?Czy to jest to samo? Z góry dziękuję za odpowiedź.