Niemcy, Holandia, Austria

• Autor wątku Autor wątku nzw200
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
N

nzw200

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam
Chcial bym sie dowiedziec czy w Niemczech, Belgii, Holandii policja w razie kontroli drogowej ma mozliwosc sprawdzenia czy wyrokiem sadowym mam zabrane prawo jazdy czy tez nie, otoz zostalem pozbawiony prawa do prowadzenia pojazdow na okres 3 lat, musze poruszac sie samochodem a Austri gdzie obecnie przebywam prawo jazdy wzieli mi jakos 7 lat temu niby okres minal ale nie oddalem dokumentu bo go zgubilem , po jakims czasie dokument przyslal mi znalazca , nie oddalem go bo myslalem ze z dokumentem nie bedzie problemu z poruszanim sie za granica. nie oge zdac nowego bo w starostwie poni powiedziala mi ze czas nie plynie bo nie zglosilem ze dokument zaginal ani go nie oddalem .. stad moje pytanie czy ma policja taka mozliwosc i czy stosuja takie cos , nie chodzi mi o zadne wypadki ani nic z tych rzeczy ,, tylko o kontrole lub jakies przekroczenia predkosci itp.

Dziekuje

Życzę Ci aby to sprawdzili i adekwatnie do zawinienia docenili.

Za darmo uprawnień nie straciłeś, a więc nikt tu nie powinien udzielać Ci takich informacji, abyś żył w niepewności oraz abyś odczuł swoją karę.

Jestem za niepomaganiem cwaniakom.

Sawczuk
o czym ty w ogole piszesz .."Jestem za niepomaganiem cwaniakom. " ja jestem za nie wcinaniem sie w temat jezeli ktos niema nic sensownego do napisania nie znasz mojej sytuacji wiec prosze cie nie wypowiadaj sie kto jest cwaniak a kto nie .. a logiczne jest ze za nic prawa jazdy sie nie traci tak ze "Za darmo uprawnień nie straciłeś, a więc nikt tu nie powinien udzielać Ci takich informacji" informacje sa udzielane tylko i wylacznie osobom ktore za darmo prawo jazdy stracily ? musze wyjechac za granice i musze sie tam poruszac samochodem przez okres 2 miesiecy , nie jest to zwiazane z cwaniactwem , sytuacja mnie do tego zmusila , nie kazdy ma tak wspaniale i dostatnie zycie jak ty zeby wszystko zgodnie z prawem robic

Zamykam. Nie pomagamy w omijaniu prawa.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót