K
kris9333
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam wszystkich, zalozylem tutaj konto bo zyje w strachu , nie zapytam przeciez póicji bo ci przejda od.razu do konsekwencji. Mam pytanie opisze tu cala sytuacje, kupilem.niedawno.samochod i pojechalem nim w trase do hóandii gdzie po prostu pracuje. Jadac tam.zrobiono mi fotke gdzie poza terenem zab. 80kmh jechalem 131. Poskutkowalo.to.mandatem 260€ i zatrzymaniem.prawa jazdy na miesiac. 5lutego zrobiono zdjecie, mandat przyszedl gdzies na poczatku kwietnia a data nadania.to 19 marca, czemu te daty chodzi o to ze podczas zakazu pojechalem w trase drugi raz i na tym zakazie zrobili mi jeszcze dwa zdjecia, nie bylo.chyba duzego przekroczenia ale do domu przyjda pisma , auto.zarejestrowane jest na moja mame bo ja mam komornika. Chodzi.mi.o to ze boje sie ze jak.dojda do.tego ze jexchalem przez niemcy mimo.zakazu to konsekwencje beda naprawde powazne. Dodam.ze nie zatrzymala nie policja tylko radar zrobil zdjecie ale Mama przeciez bedzie musiala.napisac kto prowadzil. Powiedzcie mi czy za to ze mimo.zakazu zrobiono.jeszcze mi zdjecia tam.gdzie.nie powinno mnie byc nie bede gdziec ciągany po.jakiś sądach i powiedzcie mi czy moja Mama z.tego.tytulu nie bedzie miala problemow bo.auto jest na nią