M
mama65
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 455
Witaml napiszcie mi proszę jak to jest bo mnie szlag trafi. Dostałam z USC Poznan Akt slubu moich rodziców. Moj ojciec urodzil się w Gdyni, imię -----. Jego ojciec napisali: ------. Dzwonię do Gdyni, oni mnie przekierowałi do Neustadt in Westpreussen- USC Wejcherowo. Tam bardzo miła Pani przeczytala mi przez telefon Akt ślubu mojego dziadka z babcią i tu słyszę nie Paweł tylko -----. Dziadek służył w Wermachcie i zmarł na wojnie, podpisał Volkslistę, na 1000%.
Wszystko jest napisane w niemieckiej księdze małżeństw. Akt slubu tez wydadza mi z niemieckimi imionami , nie ma problemu. Co mam zrobić z tym aktem USC z Poznania- dać do sprostowania, czy wziac zrobic awanturę!!!!!!Czy oni moga wpisywać co im się zymwnie podoba?
Muszę jeszcze wystąpić o akt slubu mojego pradziadka.....gdzie mam go znależć. W AP, czy USC? POdejrzewam ze był to rok 1910-1920. Co jeszcze mam zamowić w USC, aby byo za jednym razem?
Pozdrawiam Marlena
Wszystko jest napisane w niemieckiej księdze małżeństw. Akt slubu tez wydadza mi z niemieckimi imionami , nie ma problemu. Co mam zrobić z tym aktem USC z Poznania- dać do sprostowania, czy wziac zrobic awanturę!!!!!!Czy oni moga wpisywać co im się zymwnie podoba?
Muszę jeszcze wystąpić o akt slubu mojego pradziadka.....gdzie mam go znależć. W AP, czy USC? POdejrzewam ze był to rok 1910-1920. Co jeszcze mam zamowić w USC, aby byo za jednym razem?
Pozdrawiam Marlena
Ostatnią edycję dokonał moderator: