Nienawidzę gejostwa!

• Autor wątku Autor wątku szymon627
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
S

szymon627

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
9
Witam ,jestem mlodym czlowiekiem. I bardzo denerwuje i przeszkadzaja mi ludzie, ktorzy sa homoseksualistami- gejami. I chcialbym nagrac kilka filmikow na YT dosc wulgarnych jak i szczerych co o tym ***** sadze. Czy to bedzie karalne albo cos? Albo czy wlepianie vlepek z trescia "*** gejow" "god hates fags' "geje do gazu' jest karalne? Z gory dzieki za pomoc . Pozdrawiam

Edit:
Oczekuje pomocy od ludzi NORMALNYCH!(tylko zdrowi normalni , żadni nie ten tego.. )

Ostatnią edycję dokonał moderator:
nagrywać możesz-wynaturzenia:D
ale rozpowszechniać już nie.(niestety).

czyli na youtube nie mogę wrzucić filmiku co o nich sądzę? Kurcze to trochę szkoda , a chociaż jakieś wpisy na różnych forach co o tym sądzę jest dozwolone? Chyba tak bo wolność slowa, to jak jest z tymi filmikani?

na yt możesz ale twarzy nie może być widać.
co do komentarzy to możesz,ale bez konkretów(czyli danych osób).

a mojej twarzy pokazać nie mogę? A jak będę mówił ogólnie do gejów albo ich obrażał to czy to będzie ok? Jak ktoś ma problem z moimi poglądami to mogę pogadać z tą osobą w realu . Tylko jeżeli jest to gej to ręki nie podam i ma mieć założona maskę. Pisze to bo już wiele ludzi się mnie czepia że głosze takie poglądy.

Chyba tak bo wolność slowa, to jak jest z tymi filmikani?
Wolność słowa nie może naruszać dóbr osobistych danej jednostki, obojętnie jakiej są orientacji.
Proszę pamiętać, że każdy człowiek ma równe prawa i dyskryminacja ze względu na orientację seksualną jest zabroniona.

ps. kolejne posty z wulgaryzmami będę usuwał, a nie edytował.

Z regulaminu FP.:

§8 Zabronione jest umieszczanie na forum postów, które zawierają jakiekolwiek treści lub materiały niezgodne z obowiązującym prawem RP, a w szczególności obraźliwe, wulgarne, obsceniczne, oszczercze, nienawistne, zawierające groźby, nieetyczne, obrażające czyjeś uczucia, godzące w czyjąś własność.

§9 Złamanie zasady §8 łączy się z bezpośrednim, natychmiastowym i trwałym usunięciem z listy użytkowników wraz z powiadomieniem organów ścigania o zaistniałym przestępstwie. Aby wspomóc te działania rejestrowane są adresy IP autorów.

tylko napisałem co sądzę a ty mi piszesz o organach ścigania że mnie zgłosisz ... Mam prawo nie lubić gejów a nawet bardzo nie lubić . A przekleństwo napisałem po to by podać przykład vlepki, a nie że chciałem być wulgarny... Jeżeli to forum wygląda w ten sposób że coś napisze a wy już składacie zawiadomienie do organów "ścigania " to ja dziękuję ! Bym coś napisał co o tym sądzę ale się wstrzyman bo będzie to z korzyścią dla obu stron...

szymon627 napisał:
Albo czy wlepianie vlepek z trescia "*** gejow" "god hates fags' "geje do gazu' jest karalne?
Takie treści działają na emocje a nie na inteligencję dlatego do ludzi innych niż ci, którzy ledwo co skończyli podstawówkę ("Bo co mi tak będą na historii o Dmowskim pier***ić... Sami Żydzi/żydzi tam uczą.") nie dotrzesz. Lepiej dać jakieś argumenty bo ci co mówią o sobie "prawdziwi patrioci" hasła "Geje do gazu!" znają i im ich przypominać nie trzeba ;) Przytaczając, trochę zmienione, słowa piosenki, którą dawno temu usłyszałem w radiu późną nocą (a której tytułu niestety do dziś nie znam): głupiemu nie potrzebne, mądry nie zrozumie :D

Ostatnia edycja:
Ależ Ty jesteś nerwowy... ogarnij się... i pamiętaj też o treści art. 255 §1 i §2. k.k.

Tak wygląda to forum - rejestrowałeś się i nie czytałeś regulaminu? Boże jak ja nienawidzę ludzi, którzy nie czytają regulaminu, do gazu z ludźmi co nie czytają regulaminu, got hates nieczytaczy of the regulamin... :D

No to co mam na takiej vlepce umiescic gdzie zmiesci sie raptem pare wyrazow? A pozatym wole juz tu nie pisac bo widze, ze piszac co sadze to "stroze prawa" nie spia...

lucanus napisał:
Ależ Ty jesteś nerwowy... ogarnij się... i pamiętaj też o treści art. 255 §1 i §2. k.k.

Tak wygląda to forum - rejestrowałeś się i nie czytałeś regulaminu? Boże jak ja nienawidzę ludzi, którzy nie czytają regulaminu, do gazu z ludźmi co nie czytają regulaminu, got hates nieczytaczy of the regulamin... :D
jesli juz to god... a wszystkie regulaminy odnosnie umow do podpisania zawsze czytam... Ale powiem ci szczerze ,ze mi sie nie chce czytac regulaminow na kazdym forum na ktorym mam konto czy cos... Bo bym nic innego nie robil jak czytal regulaminy...

Jesteś na forumprawnym.org to czego się spodziewałeś? Przestępców czy "naginaczy" prawa pro bono udzielających pomocy?

Na vlepce możesz umieścić to co nie naruszy praw innych. Musisz zrozumieć, że Twoje prawa kończą się tam gdzie zaczynają się kogoś innego i to, że ktoś ma inne poglądy, orientację etc. nie oznacza, że jest głupi (bo tak samo ktoś o Tobie może mówić). Możesz nienawidzić innej rasy, płci, orientacji, religii ale prowadź z nią konstruktywną dyskusję i nie nawołuj do popełniania przestępstw lub innych czynów na ich szkodę. To się nazywa kultura.

Ostatnia edycja:
Kulturalnym czlowiekiem to ja jestem dla ludzi normalnych, a nie tych co maja zboczenia i sie nie lecza... Na skladnie nie zwracam nawet uwagi bo ci powiem jest bardzo zdenerwowany i zbulwersowany tym ,ze wy tak tych gejow bronicie... No powiedz mi czy oni sa normalni... A pozatym jakby grupa ludzi nagle zaczela mowic jak oni kochaja zwierzeta , ze uprawiaj z nimi seks to tez w koncu by im przyznali prawa- na malzenstwo ze swinia i seks z nia... I za wyzywanie ich "stroze prawa" zglaszali by ich do "organow scigania"...

Kulturalnym czlowiekiem to ja jestem dla ludzi normalnych, a nie tych co maja zboczenia i sie nie lecza...
To się nazywa hipokryzja a nie kultura... Ja jestem tolerancyjny ale nie toleruję ludzi nietolerancyjnych :D Może uznam Cię za nienormalnego i przestanę być kulturalny dla Ciebie - na pewno masz jakaś dewiację, która by mnie oburzyła :D
Na skladnie nie zwracam nawet uwagi bo ci powiem jest bardzo zdenerwowany i zbulwersowany tym ,ze wy tak tych gejow bronicie...
Nie bronimy gejów tylko bronimy ludzi, którzy mają prawo do swoich poglądów, religii etc. tak samo jak Ty masz do tego prawo.
No powiedz mi czy oni sa normalni...
To winni stwierdzić biegli psychiatrzy ale wydaje mi się, że nie zakwalifikowano homoseksualizmu jako jednostki chorobowej. To samo mogę powiedzieć o Tobie - czy agresja, która przez Ciebie przemawia jest oznaką normalności?
A pozatym jakby grupa ludzi nagle zaczela mowic jak oni kochaja zwierzeta , ze uprawiaj z nimi seks to tez w koncu by im przyznali prawa- na malzenstwo ze swinia i seks z nia...
To oni by się z tą świnią pobrali i to oni by z nią sex uprawiali - nie Ty. Nikt Ci nie narzuca światopoglądu innych tak jak Ty to robisz.

1) Piszesz cały czas o gejach ... do lesbijek też coś masz - czy tylko ta jedna, konkretna forma homoseksualizmu Cię obrzydza i bulwersuje?
2) Lekarzem nie jestem, ale nigdzie nie znalazłem potwierdzenia na to, że homoseksualizm jest chorobą ... może Ty wskażesz dowody?
3) Przykład ze zwierzęciem ... udowadnia tylko sposób argumentowania - niezasadny, nielogiczny - taka brzytwa dla tonącego :)

Pozdrawiam :cool:

Ostatnia edycja:
Mi cała dyskusja obrazuje powiedzonko: "Jestem nietolerancyjny, proszę to uszanować"...

3) do niczego innego gejow nie moge porownac jak do tego przykladu...
2) a czy to jest normalne, ze facet z facetem ten tego...?
1) czy widziales ostatnia wypowiedz posla wegrzyna? jesli nie to obejrzyj YouTube - Poseł Węgrzyn i lesbijki
Koles dobrze mowi, a bedzie musial kare placic...

Wydaje mi sie, ze dalsza dyskusja nie ma sensu bo wszyscy nagle sie stali taki obroncami gejow... I tylko wyskakuja ,ze trzeba byc tolerancyjnym...

Ostatnia edycja:
2) a czy to jest normalne, ze facet z facetem ten tego...?
Jeszcze raz napiszę - nie jesteś psychiatrą aby to stwierdzić a mądrzejsze głowy w tej dziedzinie nie uznały homoseksualizmu za chorobę... I muszę Cię zmartwić - istnieje on już od starożytnego Rzymu. Możesz też zauważyć, że niektóre zwierzęta również mają takie "dewiacje" - skoro już dajesz przykłady z zwierzętami.
1) czy widziales ostatnia wypowiedz posla wegrzyna? jesli nie to obejrzyj YouTube - Poseł Węgrzyn i lesbijki
Hahaha :D To jest dopiero hipokryzja albo mógłbym rzec idiotyzm... "Z gejami dajcie spokój ale na lesbijki mogę popatrzyć" - tego typu teksty wskazują hipokryzję wielkości ośmiotysięczników. Czyli drogi autorze - nie lubisz gejów ale na lesbijki lubisz sobie popatrzyć? Buahahaha :D

To jest nienormalne gdy ktoś patrzy jak kobieta z kobietą - jesteś normalny?

1) To nie jest odpowiedź na moje pytanie ... a w zasadnie jest -tutaj pauza :lol:

Nie śmieje się z Ciebie, tylko z hipokryzji jaką prezentujesz: oburzają i obrzydzają Cię geje, uważasz ich zachowanie za wynaturzenie i takie zachowanie byś tępił ... ale jeżeli chodzi o lesbijki, czyli o takie samo zachowanie, to z chęcią byś popatrzył bo to dwie kobiety !?!

2) Zdefiniuj normalność ... a odpowiem na zadane przez Ciebie pytanie.

3) Tutaj już tylko potwierdzasz moją wypowiedź.

Pozdrawiam :cool:

P.S. Jeżeli nie masz argumentów lub będziesz używał takich argumentów jak powyżej, to jestem tego samego zdania co Ty ... że dalsza dyskusja nie ma sensu.

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót