A
antys120
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam, przychodzę z pytaniem, które być może już się pojawiło gdzieś na forum. Otóż, parę dni temu wylicytowałem przedmiot na pewnej stronie na facebooku (wydawało mi się, że ktoś mnie przebił z ofertą) ale dostałem informację, że wygrałem i proszą o adres do wysyłki za pobraniem. W tamtej chwili za dużo nie myślałem i po prostu podałem adres. W odpowiedzi zwrotnej otrzymałem numer przesyłki. Jednak po głębszym namyśle i przejrzeniu owej strony na fb, zdecydowałem o rezygnacji. Wysłałem do sprzedawcy wiadomość o rezygnacji i anulowaniu wysyłki itd. Także próbowałem dodzwonić się na podany numer (jakiegokolwiek adresu czy adresu mailowego brak). Numer nie odpowiadał (był niedostepny a poźniej pojawiała sie informacja, że nie istnieje) a wiadomości na messangerze tak jakby nie dochodziły. Dało mi to do myślenia, że być może jest to oszustwo i będę musiał odebrać paczkę za pobraniem a w środku nie znajdę nic.
Więc moje pytanie brzmi czy mogę po prostu odmówić kurierowi odebrania i zapłaty za tą paczkę?
Więc moje pytanie brzmi czy mogę po prostu odmówić kurierowi odebrania i zapłaty za tą paczkę?