A
AleksandraWad
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Przepraszam że zadam pytanie w ogole na inny temat, ale nigdzie nie mogę dostać odpowiedzi - podpisałam z wydawnictwem umowę na wydanie książki, wszystko pięknie ładnie, szybki kontakt i codziennie wiadomości, później jednak gorzej. Urywany kontakt, brak odpowiedzi, a jak już były to wredne, zwalanie winy na mnie, opóźnianie terminu i tak dalej. Jak później się doczytałam takie wydawnictwa lubią oszukiwać i zdzierać z ludzi pieniądze - obecnie jestem miesiąc w tył z wydaniem książki, pisałam, prosiłam, upominałam jednak na nic bo zawsze coś/ ktoś w tym moja wina, moje niezrozumienie, moja niewiedza i bezczelność i tak dalej.
Czy ktoś wie czy mogę coś z tym zrobić i jakoś już przycisnąć wydawnictwo do końca by wydali mi w końcu moją książkę? Całe koszty pokryłam ja, wszystko załatwiłam, zrobiłam nawet śmieszną okładkę a w zamian dostałam wyzwiska, olewanie, urywanie kontaktu a książki jak dalej nie było tak nie ma.
Proszę o pomoc.
Czy ktoś wie czy mogę coś z tym zrobić i jakoś już przycisnąć wydawnictwo do końca by wydali mi w końcu moją książkę? Całe koszty pokryłam ja, wszystko załatwiłam, zrobiłam nawet śmieszną okładkę a w zamian dostałam wyzwiska, olewanie, urywanie kontaktu a książki jak dalej nie było tak nie ma.
Proszę o pomoc.