Niesłuszne zamknięcie w psychiatryku.

• Autor wątku Autor wątku mblazej
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

mblazej

Nie mam znajomości w Rzeszowie z żadnymi żydowskimi prawnikami a potrzebuje dobrego a ostatnio rozmawiałem z pewnym lekarzem biegłym sądowym tzn. mam sprawę o konopie które posadziłem przed domem w ogródku przed domem przy ruchliwej drodze powiatowej, miał on stwierdzić moją poczytalność. Gdy opowiedziałem biegłym o moim życiu i na koniec rozmowy powiedziałem im o tym że podczas pierwszej hospitalizacji w szpitalu psychiatrycznym zostałem tam zamknięty mimo tego że w mojej krwii były kanabiloidy powiedzieli że nie mamy o czym rozmawiać bo jak widać pracuje, jestem wykształcony i generalnie nie wykazuje objaw schizofrenii to chce pozywać lekarzy którzy zamykali mnie niesłusznie w psychiatrykach zamiast wysłać mnie na przymusową terapię narkotykową, 5 krotnie zostałem zamknięty w psychiatryku a za każdym razem mówię im o tym samym, byłem w Stanach dwa razy i prekursorowałem powstaniem Reputation Tour oraz systemu wsparcia twórców fikcji na zasadzie kapitalizacji Patriot Act a jak wiadomo to jest po prostu w pełni anonimowe, jestem absolwentem Wydziału Elektrotechniki i Informatyki Politechniki Rzeszowskiej więc chyba jest to pewne upewnienie że mogę po prostu mieć swoje problemy ale nie znaczy to że bycie aktywistą świadczy o chorobie psychicznej. Dodam że podczas pierwszej hospitalizacji byłem duszony przez policjanta o nazwisku która mi podał i je pamiętam.Zostałem siłą przypięty do łóżka siłą mimo tego że podczas oczekiwania na lekarza w celu stwierdzenia mojego stanu psychicznego nie wykazywałem zachowania agresywnego, samo zachowanie policjanta jestem w stanie zrozumieć jednakże sama lekarz ani razu nie uwzględniła mojego wykształcenia czy samego faktu tego że byłem w Stanach Zjednoczonych dwukrotnie. Sprawa jest do wygrania i pisze do was bo chcę się podzielić pół na pół odszkodowaniem z prawnikiem który zajmie się tą sprawą,więcej nie będę pisał bo chce w tej sprawie już rozmawiać bezpośrednio z prawnikiem.

Ostatnia edycja:
Powrót