matti82 napisał:
Kolego, o prawie widzę pojęcia nie masz Ty - skoro zadajesz pytanie dlaczego masz płacić za apelację. A skoro uważasz, że ukrywanie się za cudzą twarzą jest żenujące (swoją drogą co Ci do tego?), to ukrywanie się za ksywką "el mariachi" jest równie żałosne

Co do postu, to odpowiedziałem kulturalnie i konkretnie na Twoje proste pytanie, a Ty mnie zmieszałeś z błotem: nieźle Cię rodzice wychowali chłopku ze wsi.
Dla Twojej wiadomość, jak przegrasz w II instancji, to Ci kosztów nikt nie zwróci. Jak wygrasz, to Ci zwrócą - generalna zasada kpc (art. 98 ).
I proponuję używać opcji edytuj, a nie pisać post pod postem Panie wszystkowiedzący <lol>
Co do reszty - patrz sygnaturka i mykaj na drzewo.
Właściwie to miałem nie odpowiadać, ale z drugiej strony, dlaczego mam pozwolić na obrażanie mnie. Więc odpowiem po kolei i to już będzie naprawdę ostatnie co do ciebie napiszę bo nie mam ochoty kontynuować tego więcej .
1. Oczywiście że nie znam się na prawie, aleś chłopie pojechał

, jak bym się znał to siedziałbym w kancelarii i zarabiał na poradach a nie szukał porad na forum. Dla niektórych jak widać najprostsze sprawy są trudne do zrozumienia.
2. Powtórzę to po raz 3, wykorzystywanie cudzego wizerunku jest żenujące i świadczy tylko o bardzo niskiej samoocenie. Podświadomie chcesz żeby trochę z jego splendoru spłynęło na ciebie. Nic nie spływa, tylko głupio wyglądasz. Tym bardziej że jest to niezgodne z prawem, a ty chcesz się pokazać jako jego znawca. Pseudonim ma każdy, to normalne na każdym forum, ale cudze fotki to kuriozum.
3. Twoje wypowiedzi. No tu można dużo pisać. Popisałeś się już wcześniej parę razy w tym wątku. Żadnych konkretów, tylko wszystkim pokazałeś jacy są malutcy przy twoim prawie boskim blasku. Znowu potrzeba dowartościowania, jakże żałosna. Napisałem więc wtedy żebyś nie zabierał tu głosu, bo takie bzdury nie są nikomu potrzebne. Tym razem powtórzyłem to co poprzednio, może trochę impulsywnie, ale irytuje mnie jak kogoś wyrzucają drzwiami a on wraca oknem. Za pierwszym razem jak widać nie dotarło.
Fakt że napisałeś teraz nawet jakiś konkret, ale w jakim tonie. Wszyscy zobaczyli że jesteś wspaniały, a ja zwykłe zero. Zastanów się chłopie na sobą trochę, poniżanie innych sprawia ci jak widać przyjemność, czujesz się lepszy, ale to nie poprawi twojej samooceny i nie wyleczy cię z kompleksów. Czy to była kulturalna odpowiedź???
4. Mieszanie z błotem, no tu pojechałeś po bandzie, przeczytaj to na pisałeś bo chyba nie za bardzo rozumiesz kto tu kogo zmieszał z błotem.... Typowa mentalność Kalego (o ile wiesz co to takiego)
5. Edycja, taki jesteś przyjaciel forum a nie wiesz że edycja jest ograniczona do paru minut po napisaniu wątku, panie wszystko wiedzący.
Ja się tutaj na pewno nie wymądrzam, tylko pytam bo nie wiem. Jeśli już to sam pokazujesz jakbyś pozjadał wszystkie rozumy, a cała reszta to śmiecie, a "wszystko wiedzący" pisze się osobno, pewnie nie byłeś na tej lekcji w szkole...
Oczywiście wszyscy dokładnie widzieli twoją sygnaturkę, ale jakby ktoś nie zobaczył to oczywiście nie omieszkasz przypomnieć

panie Ósmy Cudzie Świata...
Jesteś po prostu małym zakompleksionym człowieczkiem, który za wszelką cenę chce pokazać światu że jest wspaniały...
Nie wiem czy to bardziej smutne czy żałosne...
W każdym razie korespondencję z tobą skończyłem definitywnie, wiec możesz się nie wysilać na odpowiedzi.