Niezadowolony Klient Grożący Policją.

• Autor wątku Autor wątku hubert007
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
H

hubert007

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam. Mam taki problem iż Klient Kupujący ode mnie przedmiot w Postaci Smartphona, Dodam że Sprzedawałem jako uszkodzony i wszelkie wady były zawarte w ogłoszeniu, klient wiedział o tym gdyż powiedział że Sobie go Naprawi. kilka dni Ciszy ze strony klienta po czym otrzymałem telefon że Nie tak się Niby "Umawialiśmy" bo w Serwisie powiedzieli mu cyt. " Za dużą kwotę niż oczekiwał i mu sie nie opłaca naprawiać go" Powiedział że to zgłosi gdzie trzeba bo tak nie będzie. Czy powinienem się tym przejmować ?

Policja się takimi sprawami nie zajmuje.

gringo9 napisał:
Policja się takimi sprawami nie zajmuje.

w sumie nie wiem. Ale wiedział o uszkodzeniach i stwierdził że Sobie go naprawi ale ma pretensje że okazało się że ta naprawa jest większa niż myślał to już chyba nie moja sprawa ? Bo otrzymał dokładnie to za co zapłacił. To jest to ogłoszenie tylko jest przeniesione do archiwum i nie wiem czy będzie można je odtworzyć. https://www.olx.pl/oferta/samsung-galaxy-j5-sm-j500fn-CID99-IDjRoHn.html

Ostatnia edycja:
Ala.Kami napisał:
ale czego nie wiesz? policja nie jest od takich sporów

to znaczy to z policją to domyślam sie ale i tak chyba nic nie może zrobić skoro wiedział co kupuje i żadne wady czy uszkodzenia nie zostały zatajone.

hubert007 napisał:
Powiedział że to zgłosi gdzie trzeba bo tak nie będzie. Czy powinienem się tym przejmować ?
Możesz spać spokojnie, klient wiedział co kupuje tym bardziej że były opisane wady tego telefonu, zdjęcia też to pokazują dokładnie.

Powrót