D
doominoo
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Witam mam takie pytanie, dopuściłem się kradzieży i kradzieży z włamaniem i poddałem się dobrowolnie karze w trybie 335 dostałem wyrok w zawieszeniu, po 2-3 miesiącach dopuściłem się znowu kradzieży i kradzieży z włamaniem tez poddałem się dobrowolnie karze w trybie 335 i dostałem wyrok w warunkowym zawieszeniu oraz po 3-4 miesiącach dostałem wyrok w zawieszeniu za 2 wyłudzenia na allegro oraz próbę wyłudzenia kredytu, za 2 czyn miałem już sprawę i sąd podtrzymał taki wyrok jaki wydal prokurator a za 1 czyn który popełniłem wcześniej nie miałem jeszcze sprawy, teraz czeka mnie 2 sprawa za ten sam czyn który dokonałem wcześniej oraz 3 sprawa za te wyłudzenia i próbę wyłudzenia... I tu na suwa się moje pytanie czy sąd może odwiesić mi tamten wyrok +2 ten drugi oraz czy może dołożyć mi jeszcze wyrok za te wyłudzenia oraz próbę wyłudzenia, proszę o szybką odpowiedź. Od razu dodam że poszedłem na współpracę i duża większość z tych rzeczy została oddana ich właścicielom, oraz gdy sąd odwiesi mi wyrok czy dostanę jakiś list z sądu że mam się zgłosić do z-k, czy przyjadą po mnie bez mojej wiedzy... Od razu mówię że nie muszę być na tych sprawach ponieważ poddałem się dobrowolnie karze. Pozdrawiam.