Obnazanie sie i masturbacja

• Autor wątku Autor wątku Duzy85
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

Duzy85

Użytkownik
Odpowiedzi
30
Witam zostalem aresztowany i mam sprawę za masturbacje we własnym domu stojąc w oknie!jak to sie stało stałem przy oknie i masturbowalem sie i sąsiadka zza ulicy widziała mnie i jej siostra czy grozi mi cos za to co moge otrzymać jaki wyrok jak mi udowodnią to bo juz miałem pierwsza sprawę ale sie nie przyznałem opowiedziałam ze to dla mojej zony było i ze nie wiedziałem ze ktos mnie obserwuje sprawa została odroczona na 3 miesiące ponieważ chcą przesłuchać jej siostrę popuszcie mi jestem tym przerażony mam żonę 2 dzieci i tylko ja pracuje

Z jakiego artykułu jesteś oskarżony/obwiniony ?

Act of outraging public decency-common law

To pytaj lepiej prawników z Anglii albo na angielskich forach.

jesli ci udowodnia bedziesz mial wpis w creminal record i nie bedziesz mogl pracowac z dziecmi i mlodzieza
moga ci dac roboty publiczne +grzywne i wysla cie na specjalny sex offender programme .
mysl czlowieku co robisz nastepnym razem,balabym sie dzieci z toba zostawic :-/

RE: Obnazanie i masturbacja publiczna

Skoro sprawa jest w Sądzie to znasz już treść zarzutu i jego kwalifikację prawną. Na podstawie tej kwalifikacji można wyczytać w ustawie jakie jest zagrożenie.

RE: Obnazanie i masturbacja publiczna

Rozumiem dużo jest kat przewidywanych za to tylko mnie interesuje czy pujde za to do więzienia ?

A więc myślę co robię pobierasz to zdążyło się podczas zabawy z żoną i ona idzie teraz też na świadka potwierdzić to a po drugie co ja mam do dzieci ? Nie rób że mnie jakiegoś pedofila bo nim nie jestem

Taaa dla żony przodem do okna . przestań kity wciskać i to takie żałosne . wymysl coś lepszego do sądu bo to nie przejdzie

oto mi chodzi czy nie pujde za to do wiezienia a nie poczuwac sie czy winny czy nie napewo mojej winy tez jest w tym

Nie pójdziesz napisałam ci co za to grozi.
wpis o karalnosci,zakaz pracy z dziećmi i młodzieżą,grzywna,roboty publiczne

Mam jeszcze jedno pytanie jak zmianie miejsce zmieszkania czy nie bedzie problemu bo planowalismy od jakiegoś czasu przeprowadzkę

mysle ze nie powinno byc jesli nikt nie bedzie cie pytal o CRB check.

Od kiedy to sprawdzają crb zeby wynajac mieszkanie a po drugie to jeszcze nie jestem skazany za nic

Ja nie wiem co sprawdzają bo nie wynajmuje domu tylko mam swój.
Nie zrozumiałam wiec o co ci chodziło w twoim pytaniu . jakie problemy w związku z czym?jeśli podasz adres gdzie się wprowadzasz nie będzie z tego powodu żadnych problemów

Z tego co mi jest wiadomo to zacisze wlasnego domu ( nawet przy oknie - pod warunkiem,ze nie jest to ewidentnie obnazanie sie dla publicznosci ) nie jest miejscem publicznym. Wszystko zalezy jak to wygladalo. Mozesz zmienic miejsce zamieszkania bo zapewne takiego zakazu nie dostales :) powiadom tylko sad o nowym adresie :) Co do kary he he he no coz do wiezienia za to nie pojdziesz - jezeli udowodnia Ci wine to tak jak wyzej napisala frida grzywna, roboty publiczne, oraz nauczka na cale zycie aby zaslaniac zaslony he he he chyba,ze sasiadki sa tak ponentne, ze oprzec sie nie mozesz .

Dostałem tylko zalas zbliżania i rozmawiania z tą osobą nawet mnie na urlop nie zabronili jechać powiedzieli że niema takiego powodu zatrzymywania moich dokumentów

Powrót