Obnazanie sie i masturbacja

• Autor wątku Autor wątku Duzy85
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam ponownie odświeżam temat. W czoraj dowiedziałem sie ze jej siostra złożyła zeznania przeciwko mnie i w poniedziałek odbędzie sie rozprawa tylko ze ona dołączyła ze widziała mnie i moja zonę jak uprawiamy sex i teraz jestem terz i oto oskarzony w takim przypadku grozi mi cos wiecej?

Tak prawdopodobnie najwyższa kara mi grozi 6 miesięcy czy to może się wydarzyć

Lol ja nie mogę... Tak, czytałam wcześniejsze posty. Chcesz uzyskać pomoc to pisz jak człowiek.

Duzy85 napisał:
dołączyła ze widziała mnie i moja zonę jak uprawiamy sex i teraz jestem teŻ i oto oskarzony w takim przypadku grozi mi cos wiecej?

Np. tego, co jest nielegalnego w uprawianiu seksu z żoną.

Chcieli i żonę oto oskarżyć ale zwaliło to się wszystko na mnie

I teraz jestem oskarżony o masturbacje publiczna i o sex publiczny

Zatem pisz tak, by można było Cię zrozumieć. I edytuj posty, jest na to 20 minut, to forum - nie czat.

Strasznie mnie to stresuje bo mam rodzinę z dwójka dzieci teraz jak pójdę do więzienia to nie mam,pojęcia co oni zrobią tylko ja pracuje

My też nie mamy pojecia co zrobią, jeśli przedstawisz wydarzenie tak jak tutaj pewnie padną ze śmiechu.
Lepiej się zastanów co Ty masz powiedzieć. Jeśli było tak jak piszesz to powiedz, że uprawiałeś seks z własną żoną w swoim miejscu zamieszkania, i nie było Waszą intencją pokazywać się sąsiadkom, po prostu przypadkiem zapomnieliście zasłonić okno. Po czym ja bym się spaliła ze wstydu, a co Wy czujecie na ten temat to nie wiem.

His Lordship, zanim wyda wyrok, będzie się na pewno głośno zastanawiał, whether it was the case of the triumph of matter over mind or the case of the triumph of mind over morals (???). ;) (Laughter in the Courtroom)

Ostatnia edycja:
Dokładnie o to mi chodzi czy trafię za to do więzienia?bo jestem oskarżony o publiczny sex i publiczną masturbację ponieważ widziały to osoby publiczne chociażby że to się działo wszystko u mnie w domu zekomo w oknie jak to te dwie siostry zeznały

Powrót