B
Boloney
A co z odwroceniem kota ogonem i oskarzeniem ich o podgladanie? Ja gdybym widzial jak sasiad popycha sasiadke nie polecialbym na policje tylko do sasiada zapytac czy mu pomoc
hehe
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Duzy85 napisał:Witam zostalem aresztowany i mam sprawę za masturbacje we własnym domu stojąc w oknie!jak to sie stało stałem przy oknie i masturbowalem sie i sąsiadka zza ulicy widziała mnie i jej siostra czy grozi mi cos za to co moge otrzymać jaki wyrok jak mi udowodnią to bo juz miałem pierwsza sprawę ale sie nie przyznałem opowiedziałam ze to dla mojej zony było i ze nie wiedziałem ze ktos mnie obserwuje (...)
erkorda napisał:(...) Sędzia musiałby być przekonany, że robiłeś to, aby wywołać zgorszenie ludzi, i że właśnie taki był Twój zamiar. To, że taki miałeś zamiar, musiałoby być Ci udowodnione lub conajmniej w oczywisty sposób wynikać z okoliczności niepodlegajcących żadnym wątpliwościom. Taką okolicznością byłaby Twoja świadomość i pewność tego, że ktoś z zewnątrz Cię widzi i obserwuje.
(...)