Obnazanie sie i masturbacja

• Autor wątku Autor wątku Duzy85
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A co z odwroceniem kota ogonem i oskarzeniem ich o podgladanie? Ja gdybym widzial jak sasiad popycha sasiadke nie polecialbym na policje tylko do sasiada zapytac czy mu pomoc :) hehe

Nie popadaj w panikę. Sędzia musiałby być przekonany, że robiłeś to, aby wywołać zgorszenie ludzi, i że właśnie taki był Twój zamiar. To, że taki miałeś zamiar, musiałoby być Ci udowodnione lub conajmniej w oczywisty sposób wynikać z okoliczności niepodlegajcących żadnym wątpliwościom. Taką okolicznością byłaby Twoja świadomość i pewność tego, że ktoś z zewnątrz Cię widzi i obserwuje. Będziesz o to pytany. Sędzia na pewno będzie znał tę poniżej cytowaną zasadę obowiązującego tam prawa:

Cytuję:
"It's not an offence to be naked in public in England and Wales
Becomes offence if it can be proved the person stripped off with the intention to upset and shock. Complainant has to prove this."

Ostatnia edycja:
ps.skoro wiesz juz ze mozesz pojsc siedziec albo stracic ewentualnie prace moze niech twoja zona zacznie szukac pracy na wszelki wypadek....

Człowieku ogarnij się! Mógłbyś się bać gdybyś uprawiał seks u sąsiadki w domu, na jej trawniku lub w centrum handlowym. Prawo jest prawem, Angole są bardzo poważni i za pewne dostaniesz najmniejszą możliwą grzywnę.

Duzy85 napisał:
Witam zostalem aresztowany i mam sprawę za masturbacje we własnym domu stojąc w oknie!jak to sie stało stałem przy oknie i masturbowalem sie i sąsiadka zza ulicy widziała mnie i jej siostra czy grozi mi cos za to co moge otrzymać jaki wyrok jak mi udowodnią to bo juz miałem pierwsza sprawę ale sie nie przyznałem opowiedziałam ze to dla mojej zony było i ze nie wiedziałem ze ktos mnie obserwuje (...)

erkorda napisał:
(...) Sędzia musiałby być przekonany, że robiłeś to, aby wywołać zgorszenie ludzi, i że właśnie taki był Twój zamiar. To, że taki miałeś zamiar, musiałoby być Ci udowodnione lub conajmniej w oczywisty sposób wynikać z okoliczności niepodlegajcących żadnym wątpliwościom. Taką okolicznością byłaby Twoja świadomość i pewność tego, że ktoś z zewnątrz Cię widzi i obserwuje.
(...)

Czy sąd ustalił już:
- czy pozwany stał przodem, czy bokiem do okna?
Jeżeli stał zwrócony przodem do ulicy, to gdzie była żona dla której to robił(?)
- jakiej wysokości jest okno i co dokładnie widziała sąsiadka?
Pozwanego rozebranego do połowy, bez możliwości stwierdzenia z pewnej odległości, czy był w majtkach/spodenkach, czy też nie podlegającej wątpliwości, że był całkowicie nagi.

Przyjmując, że widziała stojącego w oknie pozwanego, rozebranego tylko do połowy, wykonującego ruchy ręką wskazujące na masturbowanie się, to jest to wyłącznie domniemanie, bo w zaobserwowanej sytuacji pozwany mógł np. pompować piłkę umieszczoną między udami :)

Uprawianie seksu z żoną...
Nie było żadnego seksu, wyłącznie wspólnie z żoną uprawiane ćwiczenia fizyczne, tzw. nude yoga (naga yoga)
Do wiadomości sądu i wścipskiej sąsiadki - ta forma ćwiczeń pozwala w pełni akceptować siebie i zwiększa więź między partnerami https://www.youtube.com/watch?v=-dIEVlEvHl8

A ta piłka pompowana między udami służy do urozmaicenia tych właśnie ćwiczeń :lol:

Tak na marginesie... jeżeli tą panią tak bulwersuje to co widzi u sąsiadów, to, jak ktoś już wcześniej wspomniał, niech nie podgląda, albo... nagra i wrzuci na YouTube.:winko:

Aha! i niech nie zapomni założyć sprawy w sądzie przeciwko organizatorom Naked Bike Ride, bo też sieją zgorszenie :x
https://www.youtube.com/watch?v=z54WF13l6k0

Skoro prawo nie przewiduje kar za nagość w miejscach publicznych, to śmieszne jest, żeby sąd ukarał kogoś, kto chodzi nago po własnym domu.

Ostatnia edycja:
Okna są duże z niskimi parapetami i jest to na 1piętrze tak że z okna drugiego budynku widać cie do kolan

Odpowiedz na pytania @Maggi5

- stałeś przodem, bokiem, czy tyłem do okna?
- gdzie znajdowała się wtedy partnerka?

Te dziewcZyny zeznaly że stałem przodem i ten do nie znajduje się na wprost tylko po ukosie i jeżeli stoisz bokiem to nasz wrażenie z tego domu że stoisz przodem do okna

Chlopaku, wez sobie prawnika, bo Cie zjedza ! Absurd,zebu w ogole sad wzia pod uwage tala sytulacje jako popelnienie przestepstwa !

Prawnika mam od państwa on mi mówił że w najgorszym wypadku mogę dostać 6 miesięcy czy to jest możliwe za takie wykroczenie

Ta cala sytuacja przerasta mnie już strasznie się stresuje nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim maj bardziej boję się tego że zamkną mnie i stracę rodzinę

Witam!wlasnie jestem po wyroku dla zakończenia tego forum chciałbym podziękować tym co mi doradzili

Chociaz napisz jak Ci poszlo . Jak nie chcesz na forum to chociaz na priv mi wyslij :)

Nie oto mi chodzi ze nie chce ale po prostu z tego wszystkiego zapomniałem dopisać ostałem uniewinniony z wszystkich 3 zarzucanych mi czynów tak ze jestem wolnym człowiekiem!

Powrót