Obraza i groźby w grze internetowej League of Legends

• Autor wątku Autor wątku Oburzony121
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
O

Oburzony121

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam, właśnie zostałem mocno obrażony bez żadnego powodu przez jakieś dziecko w grze, jak myślicie, warto byłby zgłosić tę sprawę gdzieś na policji czy powinienem sobie jednak odpuścić gdyż wiele nie osiągnę? Poniżej zamieszczam screen z groźbami i wyzwiskami w moją stronę:

ScreenShooter - Check this screenshot!

Witaj! Gry mają to do siebie, że spotyka się takich a nie innych graczy. Nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie. Nie sądzę, aby ktoś miał takie drobne problemy jak przejmowanie się kilkoma słowami. Sam czytałem o kilku przypadkach, gdzie sprawy ciągnęły się wiekami a wiele w nich nie zdziałano, albo całkowicie nic w tych sprawach nie postanowiono.
Groźba musi jeszcze wzbudzać w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, o czym nie ma tu mowy.

Pozdrawiam, życzę sukcesów.

Ostatnia edycja:
Jeśli naprawdę czujesz się urażony oraz masz pewność, że dany delikwent jest w stanie zagrozić Ci w życiu, a nie tylko w grze to idź, w innym przypadku szkoda zachodu, iż odwiedzania komisariatu będziesz miał dość po pierwszym razie a nic z tego i tak nie będzie. (wiem po własnym przypadku) :mad: :mad:

Oburzony121 napisał:
czy powinienem sobie jednak odpuścić gdyż wiele nie osiągnę?
Dokładniej pisząc, nic nie osiągniesz poza stratą czasu.

Rozumiem, dziękuje bardzo za odpowiedzi, czyli skoro tak to wszystko wygląda to raczej sobie odpuszczę.

Powrót