H
Hooltaj
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam wszystkich. Zostałem oskarżony o obrażanie funkcjonariuszy policji. Miałem trochę w sobie procentów. Myślę, że była to wina alkoholu i tego, że wcześniej rozciąłem sobie głowę. Chcę wszystko zrzucić na winę rozcięcia głowy, bo miałem kilka szwów i mocno krwawiłem, a obraziłem tych policjantów niedługo po tym zdarzeniu. Sąd zarządził dla mnie badania psychiatryczne, ponieważ nie mógł ustalić czy rozcięcie głowy miało wpływ na moje zachowanie. Co mam powiedzieć podczas badania psychiatrycznego, jakie okoliczności uwzględni sąd? Nie miałem robionych w szpitalu żadnych badań ani prześwietleń. Czy sąd uwzględni wstrząs mózgu? Jak zszywali mi głowę naprawdę nie wiedziałem co się dzieje - wszędzie widziałem światła karetki i policji, uciekałem na oślep jak mnie szyli, wyrywałem się, byłem przypięty pasami próbowałem się uwolnić, mam to wszystko powiedzieć? Proszę o rady co mam powiedzieć podczas badania psychiatrycznego? Czy mam powiedzieć jak się zachowywałem i podać objawy wstrząsu mózgu? Nie byłem karany jeszcze. Mam szanse na uniewinnienie? Mam nadzieję, że ktoś mi coś doradzi. Z góry dzięki za rady.