Obraziłem Putina w internecie.

• Autor wątku Autor wątku Witkowaty
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

Witkowaty

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
16
Nazwałem go mordercą. Jestem obywatelem Rzeczpospolitej Polskiej. Czy grozi mi zesłanie do łagrów? Pytam poważnie, bo jestem przerażony.

Najpierw ekstradycja, później pokazowy proces i łagry na dalekim wschodzie, jak dobrze pójdzie to ziemianka z Chodorkowskim. pozdro.

Jezu, to co mam robić? Czy mogę jakoś cofnąć te słowa? Jestem przerażony.

Witkowaty napisał:
Jezu, to co mam robić?
Co rok Car Władimir odbiera telefony od poddanych z prośbami, ja bym tu spróbował się jakoś skontaktować i poprzez przeprosiny załagodzić Cara. pozdro.

bikieros napisał:
Co rok Car Władimir odbiera telefony od poddanych z prośbami, ja bym tu spróbował się jakoś skontaktować i poprzez przeprosiny załagodzić Cara. pozdro.

Ja pytam poważnie, a ty sobie jaja robisz!!! CO to za forum?! Gdzie moderatorzy?!

Przeczytaj art 55 konstytucji RP. "Ekstradycja obywatela Polskiego jest zakazana" - to niestety zostało zniesione kilka lat wstecz i teraz po spełnieniu pewnych warunków ekstradycja do Rosji może być dopuszczalna.

To jest chore, żeby za mówienie prawdy zsyłać kogoś do łagrów! Katarzyna Waśniewska zamordowała dziecko, zrobiła w konia całą Polskę i sobie chodzi wolno po ulicach Warszawy. Niech mnie tam zabiją, mam dość tego świata.

Bedziesz karta przetargowa . Putin bedzie chcial ciebie, My chcemy wrak samolotu . Dogadaja sie :cool:

Ale ona nie obraziła Puţina ;) Co i gdzie napisałeś?

Rozmawiałem na Steam po angielsku z jednym ruskiem. Rozmawialiśmy o polityce i powiedział, że jego ojciec był w KGB i zaczął chwalić Putina. Ja zacząłem uświadamiać go jak zły jest Putin i owe służby. W pewnej chwili nazwałem Putina mordercą, jego ojca i niego. Powiedział, że zgłosi sprawę Ojcu i zgniję w łagrach.

To Ty mu Powiedz, że zgłosisz sprawę w Polsce i będzie pracował w Biedronce na kasie ;) Nic się nie bój nic Ci nie grozi.

Witkowaty napisał:
Katarzyna Waśniewska zamordowała dziecko, zrobiła w konia całą Polskę i sobie chodzi wolno po ulicach Warszawy

A skąd wiesz, że zamordowała? Sąd jeszcze nie wydał wyroku.

W sprawie Putina wnioskuję o usunięcie tematu. Sam sobie postawiłeś z d... problem, rozwiązanie jest oczywiste. Olej to.

Ja bym nie był taki pewien. Wyjrzyj za okno czy nie stoi gdzieś czarna Wołga. Jeśli tak to zły znak...

Ojej! A co to robi poza HP?
Zaraz przeniesiemy...

Rosja to nie ZSRR, Putin to nie Stalin a nawet jeśli to III lub IV (jak kto woli) RP to nie republika radziecka. Także nic Ci nie grozi

Widać że ruska agentura nie próżnuje, ja bym się gdzieś zadekował i przeczekał, słyszałem że mają specjalne komanda które porywają wrogów Władimira w wiadomym celu. Republika Komi potrzebuje zdrowej siły roboczej przy karczowaniu tajgi:roll:

na samym początku 2000 roku miał byc kuniec świata plus pluskwa millenijna.
kuńca nie było, pluskwy też ale objawił się On - wielki Władymir Putin.

jednym słowem: strach sie bać...

Hehe, w sumie śmiejecie się, ale dobrze wiecie że w Rosji teraz carat panuje ;D A co się stało z The Pussy Riot? ;D Może je spotkasz, ponoć fajne dziewczyny.

Zacznij teraz pisać o nim cukierkowe, pozytywne opinie. Wybaczy.

Przy obecnym rządzie nie ma się co wychylać ze swoją "miłością" do Putina. ten kraj jest naprawdę nienormalny...

Powrót