J
jagab1
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
Czy mam mozliwosc zalatwienia dla swojego dziecka obywatelstwa amerykanskiego/ojciec dziecka zmarl miesiac temu a mial obywatelstwo amerykanskie.Mam Amerykanski Akt Zgonu ojca mojego dziecka i Akt Urodzenia dziecka z nazwiskiem ,data urodzenia i miejscem zamieszkania ojca,posiadam rowniez numer ubezpieczenia zmarlego.Staram sie o renta dla dziecka po zmarlym ojcu.Prawnik z U.S.A powiedzial mi ze latwiej by bylo zalatwic rente dla dziecka gdyby dziecko mialo obywatelstwo amerykanskie.Mieszkam z dzieckie w UK.
Czy na podstawie Aktu zgonu ojca mojego dziecka moge ubiegac sie dla dziecka/10 lat/i dla siebie o wize amerykanska w celu zalatwienia spraw po zmarlym? Wczesnie mialam wize na 10 lat i bedac w U.S.A nigdy nie przekroczylam terminu wbitej w paszport wizy.
Czy na podstawie Aktu zgonu ojca mojego dziecka moge ubiegac sie dla dziecka/10 lat/i dla siebie o wize amerykanska w celu zalatwienia spraw po zmarlym? Wczesnie mialam wize na 10 lat i bedac w U.S.A nigdy nie przekroczylam terminu wbitej w paszport wizy.