ocena prawna decyzji - jak tego dokonac

• Autor wątku Autor wątku nadia.25
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
N

nadia.25

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
witam
jestem studentka administracji, jeden z egzaminow zaliczamy poprzez napisanie eseju, temat brzmi: "Ocena prawna decyzji GIODO z dnia 4 wrzesnia 2006 roku w sprawie przetwarzania danych osobowych skarżącego przez Komendanta Policji". Jak to powinno wyglądac?? Jak dokonac oceny prawnej?? wypociłam kilka stron ale mam spore wątpliwości co do poprawnosci mojej pracy :((( błagam o pomoc termin oddania pracy 1 marca 2008 :]]

Najlepiej będzie jak zobaczy Pani jak wyglądają glosy do wyroków sądowych. Zarówno krytyczne jak i aprobujące i w podobny sposób zrobi swoje zadanie.

dziekuje za odpowiedz
własciwie tak napisałam swoja prace, nie jestem pewna tylko czy moja wiedza jest wystarczając do oceniania decyzji GIODO, z moich obserwacji wynika, ze odpowiedz zawiera sie w samej decyzji, czyli powinnam sprawdzic wszystkie artykuły na których GIODO oparł swoją decyzję i stwierdzic słuszność decyzji badz nie. Ale czy jestem w stanie doszukac sie wszystkiego ....:D

Proponuję zacząć od opisania, czy ta decyzja spełnia wymogi decyzji zgodnie z k.p.a.

nooo teraz przynajmniej bede wiedziala o czym pisze i dlaczego.... znalazłam odpowiedni artykuł z k.p.a i na jego podstawie przeanalizuję decyzje GIODO, moze nie oddam pracy w terminie ale w zamian powinnam uniknąć kompromitacji
DZIEKUJE :D :beer:

Powrót