REgulamin przy rejestracji
A dane, nie tylko nasze wiszą na podstronie Import
---* Oświadczam, że zapoznałem się z Regulaminem wystawiania faktur VAT oraz Regulaminem zwrotu reszty dla klientów i wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez BM Reflex sp. z o.o. sp. k. z siedzibą 90-113 Łódź, ul. Sienkiewicza 9 (dalej „BM REFLEX”), w celu rejestracji i założenia konta Klienta, jak również korzystania z usług wskazanych w tych Regulaminach, a wynikających z posiadania konta Klienta. Oświadczam, że zostałem poinformowany, że Administratorem Danych jest BM REFLEX, oraz że przysługuje mi prawo dostępu do moich danych osobowych, jak również ich poprawiania i usunięcia. Podanie danych jest dobrowolne, ale brak zgody uniemożliwia założenie konta.
---Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez BM Reflex sp. z o.o. sp. k. z siedzibą 90-113 Łódź, ul. Sienkiewicza 9 (dalej „BM REFLEX”) w celach marketingowych oraz promocji produktów i usług BM REFLEX oraz innych podmiotów współpracujących z BM REFLEX na podstawie umowy. Oświadczam, że zostałem poinformowany, że Administratorem Danych jest BM REFLEX, podanie danych jest dobrowolne, oraz przysługuje mi prawo dostępu do danych osobowych, ich poprawiania i usunięcia.
---Na podstawie ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną, wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych, w tym informacji o konkursach i promocjach Administratora Danych, za pomocą środków komunikacji elektronicznej.
To wszystko