Odbiorę długi Komornicze

• Autor wątku Autor wątku mar321
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
mar321 napisał:
Panowie zmieniacie temat ...
Człowieku, ryzykuję swoje prawo do dalszego uczestniczenia w tym forum, by Ci dosadnie powiedzieć, że chcą Cię oszukać i abyś się nie dał. Oferta, którą Ci złożono jest niewykonalna. To tak jak byś korzystnie miał kupić Kolumnę Zygmunta w Warszawie.

amadis napisał:
Chłopie, żeby skorzystac z takiej oferty musisz posiadać majątek większy niż sam dług. Inaczej nikt z Tobą nie będzie rozmawiał. To tak na dzień dobry.

Robilee - spokojnie. Tu jest więcej takich "nawiedzonych". Nie tylko w tym dziale.

na dzień dobry pisał ze się dogadamy wie przecież że nie mam za dużo kasy jak komornik zabiera pół wypłaty , nie jestem chłopem , bo mieszkam w mieście.

mar321 napisał:
posprzeczało się 2 młodych przyszłych prawników
mar321 napisał:
Panowie zmieniacie temat
Po pierwsze i w sumie jedyne, radzę zwrócić uwagę na to do kogo to piszesz. Znaczki przy nickach sugerują płeć rozmówcy. A co do młodości... Już nawet tego nie skomentuję.

Robilee napisał:
Człowieku, ryzykuję swoje prawo do dalszego uczestniczenia w tym forum, by Ci dosadnie powiedzieć, że chcą Cię oszukać i abyś się nie dał. Oferta, którą Ci złożono jest niewykonalna. To tak jak byś korzystnie miał kupić Kolumnę Zygmunta w Warszawie.

Ale nie daje "Pan" argumentów , tylko się denerwuje i przeklina , nie piszemy o Kolumnie Zygmunta w Warszawie tylko o tym że firma odbierze długi komornicze a klient zapłaci po wykonaniu usługi czyli gdzie tu oszustwo rozumiem że chodzi Panu o art 286 K.K który mówi ze kto działa w "celu" należało by w tym miejscu przytoczyć orzeczenia SN ale z Pewnością "Pan" tego nie wie , bo tylko potrafi "Pan" przeklinać publicznie .

Ag_Maz napisał:
Po pierwsze i w sumie jedyne, radzę zwrócić uwagę na to do kogo to piszesz. Znaczki przy nickach sugerują płeć rozmówcy. A co do młodości... Już nawet tego nie skomentuję.

ups oczywiście że Państwa.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
mar321 napisał:
Ale nie daje "Pan" argumentów , tylko się denerwuje i przeklina , nie piszemy o Kolumnie Zygmunta w Warszawie tylko o ty że firma odbierze długi komornicze a klient zapłaci po wykonaniu usługi czyli gdzie tu oszustwo rozumiem że chodzi Panu o art 286 K.K który mówi ze kto działa w "celu" należało by w tym miejscu przytoczyć orzeczenia SN ale z Pewnością "Pan" tego nie wie , bo tylko potrafi "Pan" przeklinać publicznie
Cymbale, dałem Ci argumenty, zanim zacząłem "tylko przeklinać publicznie". Oszustwo polega na tym, że zleceniobiorca oferuje Ci niewykonalną usługę i weźmie zapłatę, choć Ty nie odniesiesz żadnej korzyści. Nie da się odebrać długu, tak jak nie da się kupić Kolumny Zygmunta. Jeśli ktoś Ci zaproponuje, że wskrzesi Twojego pradziadka (oczywiście mieszkańca miasta), to też będziesz oczekiwał argumentów na to, że Cię oszukują?

za płeć przepraszam hallo mar321 na kolacje już za późno :cool:

Zamykam. Nawet ja straciłam cierpliwość.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót