Odmowa SDE - zażalenie komuś się udało?

• Autor wątku Autor wątku Hyrold
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
H

Hyrold

Witam udało się komuś dostać dozór po zażaleniu na odmowę? Powodem była wcześniejszą karalnosc ale były to blachę rzeczy typu grzywna za 3 gramy marihuany nie było nawet zawiasów pierwszy wyrok z zawieszeniem to ten co został odwieszony i niego dotyczy dozór. Pomiary ok opinia kuratorki ok na posiedzeniu prokuraturka zrobiła ze mnie bandytę.. Jakaś kolwiek szansa że zazalenie coś może zmienić? dodam że Pomaga mi adwokat. Wysyłam również w tym tygodniu o odroczenie kary z wstrzymaniem jej wykonania do czasu posiedzenia o to, przy wniosku o dozór zgodzili się na wstrzymanie czy teraz jest szansa kolejny raz uzyskac takie wstrzymanie kary do czasu posiedzenia o odroczenie?
Druga sprawa jako powód odroczenie chce podać leczenie psychiatryczne mojej konkubiny z którego powodu jesy od kilku miesięcy nana l4 zaraz konczy się jej kontrakt z pracy zostaje bez mozliwosci znalezienia nowej i bez srodkow do życia i kontynuowania leczenia, do tego zostało okradzione jej konta ze wszysykich oszczędności na pokaźną sume. mieszkamy razem jest na moim utrzymaniu place za wynajęte mieszkanie mamy wspólną umowę wynajmu jeszcze na 7 miesięcy z której nie była by wstanie się wywiązać już pierwszego miesiąca. Do tego prowadzę działalność w UK i musze rozliczyć podatki i ja zamknąć co wiaze się z wizytą w UK. Czy te powody mogą być wystarczające czy raczej to nic dla sądu?

Ostatnia edycja:
A co ma konkubina do tego, czy odbycie kary w SDE spełni swoje zadanie?

Co do konkubiny chodzi mi o odroczenie kary jeśli zażalenie na odmowę dozoru nie zostanie uznane.Razem z zazaleniem adwokat będzie wysylal odrazu o odroczenie wyroku. Wyrok mam za jazdę samochodem pod wpływem 6msc

Ostatnia edycja:
Czyli pani prokurator miała rację. Bandyta. Karany za narkotyki, jeżdżący pod wpływem. Być może pobyt za kratami cię obudzi.

Są to rzeczy z przed lat, do tego zostałem złapany nie pod wpływem gdzie paliłem chwilę przed tylko palilem LEGALNIE w kraju którym mieszkalem kilka lat i stężenie utrzymało się po powrocie. Nie całe 3 gramy marihuany 7 lat temu to bandatyta karany za narkotyki to już Ci podziekuje za dalsze odpowiedzi.

Sąd na pewno bierze pod uwagę to że miałeś szansę w postaci wyroku w zawieszeniu i nie skorzystałeś z niej-z jakiegoś powodu wyrok odwiesili.A jak sobie wyobrażasz wyjazd do UK na sde?

Wyrok był odwieszony za złapanie mnie na poruszaniu się pojazdem podczas zakazu ale nie byłem już pod wpływem zmieniłem swoje życie nie pale już od dawna. Co do wyjazdu do UK muszę to zrobić w przypadku pójścia do zk chce to przedstawić jako jeden z powodów odroczenia kary na czas 6msc . Na SDE się nie nastawiam zazalenie złożę skoro mam takie prawo ale bardziej zależy mi już odroczyc ten wyrok na czas ułożenia spraw rodzinnych i swoich wymienionych powyżej.

Powrót