H
Hyrold
Witam udało się komuś dostać dozór po zażaleniu na odmowę? Powodem była wcześniejszą karalnosc ale były to blachę rzeczy typu grzywna za 3 gramy marihuany nie było nawet zawiasów pierwszy wyrok z zawieszeniem to ten co został odwieszony i niego dotyczy dozór. Pomiary ok opinia kuratorki ok na posiedzeniu prokuraturka zrobiła ze mnie bandytę.. Jakaś kolwiek szansa że zazalenie coś może zmienić? dodam że Pomaga mi adwokat. Wysyłam również w tym tygodniu o odroczenie kary z wstrzymaniem jej wykonania do czasu posiedzenia o to, przy wniosku o dozór zgodzili się na wstrzymanie czy teraz jest szansa kolejny raz uzyskac takie wstrzymanie kary do czasu posiedzenia o odroczenie?
Druga sprawa jako powód odroczenie chce podać leczenie psychiatryczne mojej konkubiny z którego powodu jesy od kilku miesięcy nana l4 zaraz konczy się jej kontrakt z pracy zostaje bez mozliwosci znalezienia nowej i bez srodkow do życia i kontynuowania leczenia, do tego zostało okradzione jej konta ze wszysykich oszczędności na pokaźną sume. mieszkamy razem jest na moim utrzymaniu place za wynajęte mieszkanie mamy wspólną umowę wynajmu jeszcze na 7 miesięcy z której nie była by wstanie się wywiązać już pierwszego miesiąca. Do tego prowadzę działalność w UK i musze rozliczyć podatki i ja zamknąć co wiaze się z wizytą w UK. Czy te powody mogą być wystarczające czy raczej to nic dla sądu?
Druga sprawa jako powód odroczenie chce podać leczenie psychiatryczne mojej konkubiny z którego powodu jesy od kilku miesięcy nana l4 zaraz konczy się jej kontrakt z pracy zostaje bez mozliwosci znalezienia nowej i bez srodkow do życia i kontynuowania leczenia, do tego zostało okradzione jej konta ze wszysykich oszczędności na pokaźną sume. mieszkamy razem jest na moim utrzymaniu place za wynajęte mieszkanie mamy wspólną umowę wynajmu jeszcze na 7 miesięcy z której nie była by wstanie się wywiązać już pierwszego miesiąca. Do tego prowadzę działalność w UK i musze rozliczyć podatki i ja zamknąć co wiaze się z wizytą w UK. Czy te powody mogą być wystarczające czy raczej to nic dla sądu?
Ostatnia edycja: