P
PioneK
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam!
Jestem tutaj nowy i nie wiem w którym dziale miałem to umieścić ... jeżeli jest zle to proszę przenieść.
Moja sprawa wygląda nastepujaco ...
ostatnio mój kolega pobił sie z drugim poza szkołą ... jeden rozcioł sobie ręke i poszeedł do szkoły ... sprawe zgłoszono na policje ... ja jako świadek składałem zeznania razem z jeszcze jednym kolegą (drugim świadkiem) toczy się sprawa w sądzie ... i ja z drugim śiadkiem mamy zostać wezwani na rozprawe ... nie łączy mnie nic z żadną ze stron oprócz tego że sie znamy ... czy mogę jakoś odmówić składania zeznań ??
Mam 15 lat (16 bede miał w śierpniu) drugi świadek ma już 16 (miał w kwietniu)
oskarzony ma 16 a poszkodowany jest rok młodszy chodzi do II klasy gim 15 lat
czy mogę jakoś odmówić składania zeznań ??
Jestem tutaj nowy i nie wiem w którym dziale miałem to umieścić ... jeżeli jest zle to proszę przenieść.
Moja sprawa wygląda nastepujaco ...
ostatnio mój kolega pobił sie z drugim poza szkołą ... jeden rozcioł sobie ręke i poszeedł do szkoły ... sprawe zgłoszono na policje ... ja jako świadek składałem zeznania razem z jeszcze jednym kolegą (drugim świadkiem) toczy się sprawa w sądzie ... i ja z drugim śiadkiem mamy zostać wezwani na rozprawe ... nie łączy mnie nic z żadną ze stron oprócz tego że sie znamy ... czy mogę jakoś odmówić składania zeznań ??
Mam 15 lat (16 bede miał w śierpniu) drugi świadek ma już 16 (miał w kwietniu)
oskarzony ma 16 a poszkodowany jest rok młodszy chodzi do II klasy gim 15 lat
czy mogę jakoś odmówić składania zeznań ??