F
Firesco
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Dzień dobry
Opiszę pokrótce moją sytuację.
Dnia 25 maja zakupiłem na aukcji przedmiot
GEFORCE GTX 950 GAMING IDEAŁ GWARANCJA (6827582229) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Tego samego dnia został poinformowany, że płatności powinien spodziewać się dnia 30 lub 31 maja. Na co się zgodził. Lecz dnia 28 maja, napisał mi taką wiadomość.
Odpisałem Panu, że transakcja została "sfinalizowana" *(wiem, że nadal nie opłaciłem). Czym jednoznacznie odmówiłem jego prośbie.
Czy ten osobnik może mi odmówić sprzedaży przedmiotu poprzez licytację?
Pierwszy raz się spotykam z taką sytuacją.
Proszę o odpowiedź
Opiszę pokrótce moją sytuację.
Dnia 25 maja zakupiłem na aukcji przedmiot
GEFORCE GTX 950 GAMING IDEAŁ GWARANCJA (6827582229) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Tego samego dnia został poinformowany, że płatności powinien spodziewać się dnia 30 lub 31 maja. Na co się zgodził. Lecz dnia 28 maja, napisał mi taką wiadomość.
28.05.2017 09:59 Andrzej S%%%%% <s%%%.%%@%%.%%> napisał(a):
Witam, wie pan już nie chce sprzedać tej karty dałem za nią 740 i tak naprawdęjest więcej warta niż 360 zł , więc mam nadzieję że nie będzie pan miał nic przeciwko jeśli anulujemy transakcję (poprostu szkoda mi jej za tyle sprzedawać wolę zostawić , jeszcze żeby pan od razu wpłacił to bym wysłał a teraz już nie chcę jej sprzedawać , mam nadzieję że pan rozumie i miłego dnia życzę pozdrawiam.
Odpisałem Panu, że transakcja została "sfinalizowana" *(wiem, że nadal nie opłaciłem). Czym jednoznacznie odmówiłem jego prośbie.
Czy ten osobnik może mi odmówić sprzedaży przedmiotu poprzez licytację?
Pierwszy raz się spotykam z taką sytuacją.
Proszę o odpowiedź