odmowa wyplaty odszkodowanie cd.
dostałem od warty odpowiedz na pismie i napisali:ze z dokładnej analizy przebiegu przedmiotowego zdarzenia wynika, iz winny spowodowania przedmiotowej kolizji jest kierowca marki alfa romeo(czyli TATA) , który wymusił pierwszenstwo przejazdu na pojezdzie lublin.Dokonana wizja lokalna miejsca zdarzenia wyakazała, iż pas przedłużenia ul wiejskiej i pas przedłużenia AL> Ujazdowskich (biegnocych przez Plac Trzecg Krzyży zbiegają sie, przy czym pas pzredłuzenia ul.Wiejskiej, krórym poruszał sie samochód alfa romeo zakonczony jest linia warunkowego zatrzymania sie i jast on podporzadkowany pasowi przedużenia AL>Ujazdowskich, którym poruszał sie samochód lublin
Dziwi mnie to ze dopiero po 2 miesiacach pojechali na miejsce i sprawdzali !!!
ciekawe skąd bym miał oswiadczenie sprawcy który sie do wszystkiego przyznał
mam papiery na wycene za 900zł potem nastepna wycene na 1600zł jak zgosiłem ze za te pieniadze nie wyremonyuje samochodu ze nawet w hurtowni INTER_CARS nie ma takch cen co oni mi podali za te czsci i wtedy wysłałem im koszty robocizny i czesci w serwisie alfr romro to wtedy zaczeli szukac mojej winy !!!!!!!!!!
z tego co wiem to tata nie mówił im dokładnego miejsca zdazenia a chcieli to od niego wyciagnac przez tel bo dzwonili 3 razy .
A glówny kierownik rzeczoznawców z Warty strasznie sie zdiwił jak ja mu powiedziałem ze dostałem odmowe wypłaty odszkodowania ,wiec nie wiem co tu sa za jaja z tym odszkodowaniem .
Da rade cos zdiałac??????
A zapomniałem dodac że dodali też ze moge sie odwołac do DYREKTORA mAKROREGIONU CENTRALNEGO WARTA S.A ALBO ISC DO SADU.