L
loco1
A jak brzmi odpowiedź na moje pytanie?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
loco1 napisał:Czyli ugoda opiewała na określoną kwotę, którą wypłacili?
loco1 napisał:A jak brzmi odpowiedź na moje pytanie?
loco1 napisał:Odpowiedz mi własnymi słowami, bo to pytanie do Ciebie - czy ugoda opiewała na określoną kwotę, którą wypłacili?
loco1 napisał:Naprawdę nie rozumiesz, o co pytam???
Zawarłeś ugodę - my nie znamy jej treści, Ty znasz. I dlatego pytam, czy wypłacona kwota jest zgodna z zawartą ugodą?
loco1 napisał:W takim razie zapłać firmie holującej.
A ja uważam, że to Ty wykiwałaś firmę holującą . Tzn chciałaś, bo oczywiście, że zapłacisz, jak nie po dobroci, to pod przymusemmariosx napisał:nie zapłacę i się odwołam, niech gość kieruje sprawę do sądu i tak się odwołam, uważam że zostałam w perfidny sposób oszukana,
Zapłacisz, zapłacisz - tylko już sporo więcej.mariosx napisał:nie zapłacę i się odwołam, niech gość kieruje sprawę do sądu i tak się odwołam,
iwcia55 napisał:A ja uważam, że to Ty wykiwałaś firmę holującą . Tzn chciałaś, bo oczywiście, że zapłacisz, jak nie po dobroci, to pod przymusem
I na pewno by to zrobiła, gdybyś nie zawarła takiej ugody.mariosx napisał:firma holująca sama miała załatwić sobie z ubezpieczycielem płatności
loco1 napisał:I na pewno by to zrobiła, gdybyś nie zawarła takiej ugody.
Skoro została już zawarta, to już po wszystkim. Trzeba było w ugodzie zawrzeć konieczność zwrotu kosztów holowania, parkingu i auta zastępczego. Nie zrobiłeś tego, to teraz sam masz obowiązek poniesienia tych kosztów.mariosx napisał:15 minut po ugodzie został poinformowany że została zawarta i co???
Może i tak - nie wiem, gdzie jesteś.mariosx napisał:czy ja z baranami gadam???
mariosx napisał:ludzie wypchajcie się z waszą pomocą....puknijcie się w czółko, najlepiej o najbliższą ścianę![]()
mariosx napisał:czy ja z baranami gadam???
mariosx napisał:i już jestem oszustką, puknijcie się w czółko...
mariosx napisał:.....nformowałam firmę holującą o zawarciu ugody 15 minut po tym jak ją zawarłam i co???