Odmowa

• Autor wątku Autor wątku Jaenette
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

Jaenette

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
20
Witam!
Otóż w lutym pisałam o zgodę w Zarządzie Gospodarki Mieszkaniowej( mieszkanie komunalne)o montaż kabiny prysznicowej w kuchni przyszedł technik oglądał lokum i powiedział że będzie pewnie trzeba wymienić rury ale trzeba o zgodę zapytać się sąsiada który mieszka pode mną ponieważ ma wykupione mieszkanie dziś przyszła mi odmowa montażu . Mamy który wiek a mam się kąpać z dzieckiem w misce , toaleta na klatce córka ma stwierdzony autyzm i padaczkę ma orzeczenie o niepełnosprawności. Co mogę zrobić ? Jestem naprawdę załamana inne osoby z tego pionu mają prysznic ,wannę niektórzy bez pozwolenia. Proszę o pomoc czy da się coś jeszcze zrobić?

Jaenette napisał:
dziś przyszła mi odmowa montażu
Nie napisała Pani jakie podano powody odmowy montażu. Może istniałaby możliwość zamiany lokalu komunalnego na inny ze względu na stan zdrowia córki.

Pisze że trzebaby było wymienić rury 75 mam na 110 mam a na to trzeba zgody sąsiada który powiedział że się nie dołoży . Jestem zirytowana ta sytuacja bo innym dali pozwolenie w moim pionie a mi nie sąsiad który mnie zalewał monotonnie zrobił bez pozwolenia prysznic gdzie było zgłaszane nic nie zrobili a mi powiedzieli że takie bez zezwolenia może się skończyć kara pieniężna. Gdzie mogę się udać lub co mogę jeszcze zrobić . Przepraszam ze tak chaotycznie pisze ale jestem zdenerwowana i dziękuję za każdą odpowiedź.

Powrót