Odpis protokolu z rozprawy rozwodowej

• Autor wątku Autor wątku krzygo5@wp.pl
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
krzygo5@wp.pl napisał:
Udało sie. Sukces. Dziękuję wszystkim co pomogli przede wszystkim cameleonix11. A ile czeka sie na decyzję i udzielenie dostępu
Powinno być bez zbędnej zwłoki. Jak będzie za długo, zadzwoń doi sądu i poproś o dostęp.

Wysłane z mojego JSN-L21 przy użyciu Tapatalka

Dziękuję po stokroć. Ogromnie mi dostęp do tresci ułatwi sprawe. Bo jak sobie wyobraże ze mialbym jezdzic za tym do sądu i płacić a te kopie itd to bym chyba odpadł

I niestety kolejna przeszkoda. " wniosek o udzielenie dostępu do sprawy. Status : Zaakceptowany " i składając teraz " wniosek o wykonanie automatycznego rozpoznania mowy na tekst " bo jak rozumiem to jest dostep do protokołu calej sprawy pojawia mi sie komunikat " brak dostepu do sprawy" i co mam teraz począć. Moze status " zaakceptowany " nie oznacza jeszcze dostepu a jedynie zaakceptowany do rozpatrywania. Sam nie wiem

Ostatnia edycja:
Kazdy wniosek np " o udostępnienie protokołu elektrycznego audio-video" konczy sie takim samym komunikatem :(

Juz wiem wszystko. Na mail'a dostałem odp. "Sprawa zostanie opublikowana i udostępniona na koncie użytkownika następnego dnia roboczego po akceptacji wniosku" tak wiec jeszcze raz ogromnie dziękuję za pomoc

Witam juz bylo wszystko ok a dzis nie moge sie zalogowac ani na komputerze alni komorce. Pojawia sie komunikat " error 500 "

Powrót