Odrezucona reklamacja butów nike !!

• Autor wątku Autor wątku pinessia
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

pinessia

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Hej:)
Kupiłam buty nike w tamtym roku w maju , z tego względu ,że zrobiło sie ciepło rzadko z w nich chodziłam , a gdy zrobiło sie gorąco to wogóle ich nie używałam .Pod koniec sierpia założyłam je poszłam na spacer , a wracałam juz bez podeszfy .Zaniosłam buty do reklamacji -zostały skeljone .Na początku września zaczął sie rozklejać jeden but , gdy zaczeły padać deszcze , więc buty były reklamowane ponownie .Kazano mi przyjśc po nie po 3 dnia , wieć nie zostały odesłane do rzeczonaznawcy ..tylko sklejone przez panie w sklepie !! Odebrałam je poczym po 2 dniach znów zaniosłam do reklamcji , ponieważ podeszwa zaczełą pankać ..pani w sklepie mi zarzuciła ,że je rozciełam , zdenerwowało mnie to bardzo ...jakieś 2 tyg temu poszłam po nie i doznałam szoku. ponieważ w lepszym stanie oddałąm buty niż je miałam odebrac nie zostały sklejone wyglądałyt ja otwarta paszcza psa ..i było coś tam napchane po przymierzeniu buty były za małe o jakiś numer !! SKANDALLLL .. rzeczoznawca napiłam ze nie umijetne korzysanie z butów , wieć spytałam pani czy miałam je oprawić w obramówke , pisało że buty zostały zniszczone przez uszkdzenia mechaniczne .Nie odebrałam butów wróciłam do domu i tata napisał odwołanie ..w butach nie chodziłam nawet miesiąca a kupiłam je rok temu ..ciągle sa w reklamacji ..JUZ DWA TYG MINEŁY I CZEKAM NA IDP , ALE NARZIE NIKT SIE NIE ODZDZYWA .pROSZE O POMOC ,BO JA IM TEGO NIE POPUSZCZE ..DAŁAM NA NIE 350ZŁ WIĘĆ SPORO ..jeżeli ktoś miał podobna sytuacje i udało mu sie dojśc do poozumienia czyli wymiana butów lub zwrot pieniedzy prosze o kontakt podam nr gg 8949180<często jestem na niewidocznym więc prosze pisać > Podobno po 3 relamcji powinni oddać pieniądze lub wymienić na nową pare ...
Pzdr !!:)

Na przyszłość nie płać tyle za markowe g***o, tylko kup sobie 5 par tańszych butów, których nie będzie ci żal wyrzucić jak się rozlecą...

Powrót