A
aneta516
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
20.08.2007 PZU wpłaciło na moje konto pieniądze za skradziony samochód ( skradziony 23.05.2007). Przez cały okres likiwadcji szkody nie byłam o niczym informowana nie wiem za co sa te pieniadze dlaczego jest ich tyle ( a jest ich zdecydwoanie za mało) nie otrzymała żadnej decyzji postanowanie o przyznaniu odszkodowania ani równiez zadnej wyceny. Kiedy starałam sie skontaktowac z przedstawicielami Pzu byłam odsyłana od technika do rzecznika do kierownika do dyrektora oczywiscie w róznych placówkach poniewaz polisa była zawarta w kłodzku a samochód został skradziony we wrocławiu wiec odsyłano mnie z wrocławia do kłodzka i z powrotem. Do tej pory nie widziałam zadnych akt prowadzonego postepowania ani zadnych dokumentów kiedy wkoncu we wrocławiu powiedziałam ze napisze skarge i nie bede kursowac miedzy wrocławiem i kłodzkiem bo oni maja bałagan jakis pan łaskawie wydrukował mi decyzje na której przeczytałam ze z odszkodowanie potrącono 2.200 zł za przebieg pojazdu co wydaje mi sie zdecydowanie zawyzona kwota poniewaz samochód miałam 3 miesiace w ciagu ktorych zrobiłam 9 tys. km. Więc za 9 tys km potracono 2.200!!! Poszłam do placówki pzu i udałam ze chciałaby ubezpieczyc samochód przedstawiciel zrobił mi dwie wyceny na któych na jednej podałam ze samochód ma przejechane 180 tys km a na drugiej ze ma 189 tys. km przy wycenie wartosci samochód miedzy tymi dwoma polisami róznica była 200 zł.!! dlaczego w takim razie mi potrącono 2.200?? bardzo proszę o pomoc jak napisac odwołanie??
aneta
Odpowiedz na tę wiadomość
1
Nowszy wątek | Starszy wątek
Twoje imię i nazwisko: Aneta kolt
Adres e-mail: anetakolt@op.pl
Temat:
Użyj podpisu
Odpowiedzi wysyłaj na podany e-mail
aneta