odzyskac syna

• Autor wątku Autor wątku kamila31
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kamila31

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
jest mi bardzie ciężko o tym pisać a jeszcze ciężej życ!!!!!!!!!
8 lat temu zaraz po urodzeniu w niemczech syna zostawilam go w szpitalu i uciekłam.Podałam fałszywe nazwisko, nie zrzekłam sie praw.
muszę go odnaleść.Nie wiem gdzie i do kogo mam się z tym zwrócić.
Mieszkam w niemczech w innym mieśćie, mam męża dzieci.oprucz męża nikt o tym nie wie.
Jakie mam szanse na jego odzyskanie i gdzie mam sie z tym zwrócic.Prosze o pomoc.
Jakie grożą mi za to konsekfencjie!?
proszę o pomoc
dziekuje

Myslę ze powinnas się udac so tego szpitala i lekarza który był przy porodzie o ile pamietasz i porozmawiac z nim otwarcie(jakie podałas te nazwisko, w ktorym roku to było,dokładna data itp).Idź tez do domu dziecka w tamtym mieście i popytaj.Szanse są chyba małe,bo skoro porzuciłas dziecko i podałas fałszywe dane to mogła je adoptowac nowa rodzina zastepcza(tak mi się wydaje).Jednak warto próbować.Może akurat czeka...

Powinnaś zdać sobie sprawę z tego że człowiek to nie pluszowa zabawka którą można rzucić w kąt a po latach wyprać i przytulać. To była twoja decyzja i po co chcesz teraz dziecku prać mózg, chcesz mu tę krzywdę jaką mu zrobiłaś odświeżyć i powielić? Mało krzywdy zrobiłaś?

eda100 napisał:
Powinnaś zdać sobie sprawę z tego że człowiek to nie pluszowa zabawka którą można rzucić w kąt a po latach wyprać i przytulać. To była twoja decyzja i po co chcesz teraz dziecku prać mózg, chcesz mu tę krzywdę jaką mu zrobiłaś odświeżyć i powielić? Mało krzywdy zrobiłaś?

wątek ma piękne 4 lata, a Autorka była tutaj ostatni raz 21 października Roku Pańskiego 2009. ;)

Powrót