D
duszek2611
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 10
Witam wszyskich moja historia zaczyna 23 sierpnia 2017 r kiedy zamowilem tel na aukcji na allegro, telefon z singapuru dałem sie nabrac na niska cene, telefon przyszedl do mnie w listopadzie miesiac od maxymalnego czasu, ale mniejsza z tym, okazalo sie ze telefon ma uszkodzona płyte głowna, wiec wysłałem na gwarancje do serwisu w polsce i stwierdzili ze trzeba go odeslac do dystrybutora do singapuru z powrotem bo w polsce nie ma do niego czesci ,telefon odesłałem w grudniu 2017 r i slad po nim zaginal.. kontakt ze sprzedajacym jest na srednim poziomie, kilka dni temu napisał mi email ze tel zostal uszkodzony podczas wysylki i wrocil do nadawcy i moga mi wyslac nowy ( i moze bedzie płynal znowu rok do mnie ) lub moga mi wyslac z polski jakis na ktory udzieli rabatu 50 zł .. to jest poprostu bezczelne czekam za tel prawie rok a koles mi proponuje ze mi jakis wysle ,i mam mu jeszcze doplacic. Teraz moje pytanie czy da sie ten temat jakos ugryzc ? konto na allegro ma zablokowane od grudnia 2017 r , czy nie jest juz za pozno? 800 zł piechota nie chodzi wiec moze warto sprobowac , z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam