M
mastodontus
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam,
od kilku lat wymieniam walutę w kantorze internetowym ***mod***
Dotychczas nie było z tym żadnych problemów.
W piątek 20.07.2018 przelałem tam wypłatę w EUR, dokonałem wymiany na PLN i zleciłem wypłatę na moje konto.
Z kantoru dostałem email potwierdzający zlecenie przelewu.
Niestety pieniędzy nie otrzymałem do dzisiaj.
Z informacji innych internautów wynika, że coś niedobrego dzieje się w tej spółce i przetrzymują pieniądze klientów nawet do 3 tygodni.
Proszę o namiary do firm, które skutecznie pomogą mi na nich wpłynąć oraz o wszelkie porady mogące w tym pomóc.
Kilka informacji z internetu:
- infolinia albo nie działa albo trzeba czekać bardzo długo aż ktoś odbierze (godzina)
- na kontakt mailowy opowiedziano, że "sprawa została przekazana do działu księgowości"
- kantor używa kilku różnych wymówek wobec wszystkich potencjalnie poszkodowanych klientów
- nie ma żadnej wiarygodnej informacji o tym co się tam dzieje
Czy po wysłaniu wezwania do zapłaty mogę iść od razu na policję zgłosić tę sprawę?
Dziękuję za pomoc.
od kilku lat wymieniam walutę w kantorze internetowym ***mod***
Dotychczas nie było z tym żadnych problemów.
W piątek 20.07.2018 przelałem tam wypłatę w EUR, dokonałem wymiany na PLN i zleciłem wypłatę na moje konto.
Z kantoru dostałem email potwierdzający zlecenie przelewu.
Niestety pieniędzy nie otrzymałem do dzisiaj.
Z informacji innych internautów wynika, że coś niedobrego dzieje się w tej spółce i przetrzymują pieniądze klientów nawet do 3 tygodni.
Proszę o namiary do firm, które skutecznie pomogą mi na nich wpłynąć oraz o wszelkie porady mogące w tym pomóc.
Kilka informacji z internetu:
- infolinia albo nie działa albo trzeba czekać bardzo długo aż ktoś odbierze (godzina)
- na kontakt mailowy opowiedziano, że "sprawa została przekazana do działu księgowości"
- kantor używa kilku różnych wymówek wobec wszystkich potencjalnie poszkodowanych klientów
- nie ma żadnej wiarygodnej informacji o tym co się tam dzieje
Czy po wysłaniu wezwania do zapłaty mogę iść od razu na policję zgłosić tę sprawę?
Dziękuję za pomoc.
Ostatnią edycję dokonał moderator: