S
szpak04
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam mam juz od dluzszego czasu taki problem , ze nie moge znalesc zadnej konkretnej odpowiedzi na temat tego , czy mozna bez karnie ogladac filmy w niemczech np. na zalukaj itp. czy nie.Powtarzam tylko ogladac nie sciagac na dysk. Chociaz znalazlem kilka artykolow na ten temat, glownie opublikowanych przez wlascicieli niemieckiej strony "Movie2k.to" gdzie ogladalem wiekszosc filmow, ze jest to bez karne , ale czlonkowie mojej rodziny sa innego zdania. Chociaz nigdy nie spotkalem sie z tym aby ktos taka kare otrzymal to i tak przy ogladaniu mam w sobie ta odrobinke niepewnosci. Wedlug mnie zdania na forach sa podzielone , a przeciwnicy tego uwazaja ze :"Tak jest to nielegalne ze wzgledu tego iz podczas wczytywania filmu tworzymy na dysku kopie zapasowa filmu" potwierdza to to, np gdy "wczytany" film mozemy dalej ogladac po utracie polaczenia internetowego.
Wiec bardzo prosze was o pomoc ,bo juz sam nie wiedzialem gdzie mam sie z tym skierowac i chce udowodnic rodzinie (glownie temu na kogo jest internet) zeby nie martwil sie o to ze cos przyjdzie do zaplaty.:?
Wiec bardzo prosze was o pomoc ,bo juz sam nie wiedzialem gdzie mam sie z tym skierowac i chce udowodnic rodzinie (glownie temu na kogo jest internet) zeby nie martwil sie o to ze cos przyjdzie do zaplaty.:?
Ostatnia edycja: