M
mili12345
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 11
blagam o pomoc moj synek ma 4 lata 30 stycznia br przyjechalismy do anglii bo tu zaczal prace moj maz.Ja chcialam zeby dziecko mialo ojca przy sobie wiec zgodzilam sie na wyjaz z dzieckiem do meza, mimo to mam swoj dom w polsce rzucilam prace i przyjechalam,koszmar zaczal sie jak moj maz zaczal mnie sle traktowac obrazac nie zajmowac sie dzieckiem zawsze mjial pociag do piwa ja zaczelam pracowac boi nie chcialam byc od niego zalezna ciagle klutnie i awantury doprowadzily do rozpadu naszego pozycia malzenskiego juz dawno zastanawialam sie nad tym zeby wrocic z synem do domu i niedawno zaczelam to planowac choc moj maz mowil zebym wyjechala bo nie chce mnie widziec i sam mowil ze bedzie odwiedzal dziecko teraz zabral mi paszport dziecka i straszy ze mi go zabierze i ze na sile on tu musi byc bo on sie nie zgodzi na opuszczenie naszego syna tego kraju ja nie wiem co mam robic jestem zalamana chce wrocic z moim malenstwem do domu ale nie wiem jak mam to zrobic czy on moze mi tego zabronic?straszy mnie prawnikami ze takie cos moze zalatwic w ciagu niedlugiego czasu ludzie pomozcie mi myslalam zeby wykrasc paszport i jechac tego samego dnia w tym co stoje do domu co ma robic to pilne nie moge czekac musze cos zrobic pomozcie mi prosze wrecz blagam o pomoc