opiinia na temat pracodawcy

• Autor wątku Autor wątku stalowazofia
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

stalowazofia

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam Serdecznie,
Na jeden ze stron internetowych poświęconych opinii na temat pracodawców został umieszczony pewten post cyt: "Portier czy ty kiedykolwiek pracowałeś w XXXXXXX ? Ja jestem pracownikiem XXXXX i co nieco moge powiedzieć. Młodych ludzi jak nie widac tak nie widać. Kierownik "kubi...." w kółko lata i pogania niepotrzebnie jakby człowiek nie wiedział co ma robić. Jak na chwile człowiek przestanie robić bo na chwilkę nie ma pracy to zaraz ta krzywa morda Gabrych przylatuje i każe robić coś bez sensownego bo przecież człowiek nawet na chwilę nie może przestać pracować. Wynagrodzenie wygląda jak jałmużna. Jeden drugiego najlepiej by podpierdzielił bo czemu 2 miałby mieć lepiej. Z tego co zauważyłem to część młodych, którzy się zatrudnili w xxxxxx to długo nie wytrzymali zostają tylko staruszkowie co nie mają innej możliwości zatrudnienia."
Czy jest coś w treści tego posta obraźliwego? Można by było takie coś zgłosić na policję ? Chciałbym żeby osoba, która to napisała odpowiedziała za to co piszę.

Ostatecznie za "krzywą mordę", ale poza tym ma prawo wyrazić opinię. Żeby ustalić kto dodał posta policja musiałaby ustalić IP, a to robią z tego co wiem tylko po popełnieniu przestępstwa. Czy uznają to za przestępstwo? Trudno powiedzieć, raczej nie.

A ile jest prawdy w tej opinii? Czy w ogóle jest? Od tego zacznijmy...

Powrót