Opinie kobiet nt. mecenasów.

• Autor wątku Autor wątku gols
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Mhm... torebka za 2,5 mln... to ci dopiero mecenas... sztuki...

Janusz M. napisał:
A ta fotka, to aktualna podobizna?

Jak najbardziej, tylko troszkę jeszcze ulepszona :lol:

skulim napisał:
... dopiero po 27 i w góre zdają sobie sprawę że prokurator, adwokat itp to fajny facet ;p

Większej bzdury to nie czytałam, wg zacytowanego zdania to zawód decyduje o tym, że dany facet jest fajny ? :D Dobre sobie :D

zuuzkaa napisał:
skulim napisał:
Ja uważam że laski po 20 roku życia nie doceniają takiego statusu społecznego, dopiero po 27 i w góre zdają sobie sprawę że prokurator, adwokat itp to fajny facet ;p
Większej bzdury to nie czytałam, wg zacytowanego zdania to zawód decyduje o tym, że dany facet jest fajny ? :D Dobre sobie :D
Nie zrozumiałaś aluzji? Przeczytaj mój podpis.

Gdy byłem kiedyś młody i piękny (:D to se ne wrati) zdarzało mi się bywać na różnych czatach ..... Niestety, gdy po kilku zdaniach wstępnych padało pytanie "A czym się zajmujesz?" i odpowiedź z mojej strony "jestem prawnikiem, mam własną kancelarię" najczęściej padało stwierdzenie "dziś tu sami adwokaci" lub "kolejny prawnik". Przerzuciłem się na lekarza - było lepiej :D
Podsumowując podrywanie "na mecenasa" kiepsko działa, przynajmniej w sieci i w moim wypadku :D

haha, dobre:D
nie ma się co oszukiwać, lekarze mają wzięcie:P

Przerażacie mnie...Mogłem iść na medycynę:).Jak można być z kimś kto leci tak na kasę?

a ja mam hmm takie doświadczenie: oczywiście często tytuł prawnika budzi respekt wśród osób starszych koło 40. jednak tak jak ktoś powiedział; zakochany w swoim kodeksiku... Miałem pewną sympatię która nienawidziła słuchać o prawie. i często z tego tytułu wynikały sprzeczki. I co prawda to prawda co do lekarzy - moja siostra pani stomatolog ma zawsze zajęty jeżyk na gadaniu o zębach i zdrowiu na zjazdach rodzinnych... a my prawnicy.. pfff frajerzy:lol:
jednak tak czy tak tytuł czasami budzi respekt ale czy to pomaga w wyrywaniu "towaru"??

vichy napisał:
moja siostra pani stomatolog ma zawsze zajęty jeżyk na gadaniu o zębach i zdrowiu na zjazdach rodzinnych... a my prawnicy.. pfff frajerzy

Hahahaha "a my prawnicy.. pfff frajerzy" mistrzostwo! :D

Może nie tytul prawnika bądź adwokata pomaga w wyrywaniu towaru a samochód i zarobki ;D mówisz panience coś w stylu: "jejku przegrałem na giełdzie 2000zł ale cóż, jutro się odrobi"
albo
"poprowadzę z dwie sprawy sądowe to sobie wyremontuje dom i powiększe garaż bo nowy samochód sie nie mieści"

lukaszhuras napisał:
Przerażacie mnie...Mogłem iść na medycynę:).Jak można być z kimś kto leci tak na kasę?

No ja też myślę ze trzeba było na medycynę jednak. Jak można być z kimś kto leci na kasę? Znajdź mi taką do 30 roku życia co powiedzmy ze będzie miała wyższy status społeczny i zarabiała z 10000 miesięcznie to Ci pokaże jak można:D8)

No i do tego będzie lubiła młodszych chłopców, bo mam 19 lat^

Jak jest dobry bajerant to i na mechanika wyrwie :)

Albo na hydraulika "Cześć maleńka, dobrze rury przepycham" ^^

Albo elektryka:)Może mi Pan wymienić żarówkę?Nie ale mogę Pani włożyć parówkę:)To oczywiście żart i nie chciałbym tutaj obrażać naszych Pań.

A ja bym chętnie poznała jakiegoś prawnika (mile widziana dobra znajomośc prawa rodzinnego :razz:) i to nie dlatego, że teoretycznie ma kasę, ale dlatego, że zwyczajnie mielibyśmy o czym rozmawiac :D

Wśród znajomych niestety nie mam kompana do rozmów a wiadomo, prawnicy już tak mają, że mogliby o swojej działce dyskutowac bez przerwy :D

Btw : zdaje się, że najlepszy jednak ten "na mechanika", kobieca wyobraźnia nie ma granic, co by nie powiedział pewnie już widzimy jego muskularne ciało w smarach, opalone, delikatnie spocone, leżące pod posamochodem, kuszące ....... hehhehehehhee :grin:

Ja prawnikiem nie jestem ale chętnie z Tobą porozmawiam :D

to już normalnie forummatrymonialne.org ^^

Powrót