Opłacenie członkostwa i brak możliwości skorzystania

• Autor wątku Autor wątku LookOk
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
LookOk

LookOk

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam,

Dwa dni przed końcem miesiąca, postanowiłem zapisać się na siłownię,
Cena tego członkostwa za te 2 dni wynosiła 6 zł.
Ale z mojego konta bankowego ściągnęli 69 zł, i w ciągu dalszym miałem komunikat że mam opłacić członkostwo.

Kontaktowałem się z siłownią mailowo, w odpowiedzi dostałem że mój przelew nie został przepisany do profilu. Błąd zostanie naprawiony w ciągu 2 dni.
W celu korzystania z naszej siłowni mam zapłacić ponownie pełna kwotę 69 zł za kwiecień.

Strona pobiera środki z karny automatycznie a mimo tego nie przepisała tego do mojego profilu.

Poczekaj te 2 dni i zobacz co się stanie, ale nie płać ponownie. Może te 69 zł co Ci najpierw ściągneli to wliczyli w to opłatę za wydanie karty, wiem że wiele siłowni tak ma. Radziłbym jednak nie korzystać z siłowni tylko kupić hantle i w domu ćwiczyć, bo nieźle tam oszukują.

Karty nie wydaja, ani nic w podobny, opłatę wpisową mam już zapłaconą,
jedynie za co miałem teraz zapłacić to za członkostwo żebym mógł wejść na siłownię.

No i chodzi o to że płacę za błąd który mieli, bo zapłaciłem te 69 zł a oni dzisiaj (dosłownie przed chwila jak się zalogowałem), Jest że Marzec mam opłacony, miesiąc z którego nawet nie mogłem skorzystać bo mieli ten błąd.

mówie ci ćwicz lepiej sam niż na siłowni, bo oni tam mają lewe umowy, wiem co mówie, bo mam problemy teraz z McFit.

Powrót