M
m1794
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam, mam problem z serwisem komputerowym. Oddałam laptopa do wyceny i ewentualnej naprawy. Pierwsza sprawa, nie zadzwonili z wycena, zaczeli naprawiac nie informujac mnie o cenie ani usterce w sprzecie. Zaznaczylam, ze zalezy mi na czasie, sprzet mial byc oddany w tym samym lub nastepnym dniu. Po tygodniu dostalam informacje, ze sprzet nie jest naprawiony i albo zabieram nie dzialajacego laptopa i mimo to musze zaplacic 100 zl bo pracowali nad nim, albo wymieniam na ich laptopa i odejma mi z ceny 150 zl za niego ale mimo wszystko musze zaplacic za tamta niedokonana naprawe 70 zl.
Czy maja prawo wziac ode mnie pieniadze za niewykonana naprawe?
Dodam, ze teraz dowiedzialam sie, ze serwis ma bardzo zla opinie, wlacznie z aferami o oszustwa i wykrecanie i sprzedaz czesci ze sprzetu klientow. Nie wiem jak rozwiazac ta sytuacje, prosze o jakas porade.
Dodam, ze jedynym kwitkiem jaki od nich dostalam bylo potwierdzenie przyjecia sprzetu, nie bylo na nim nic oprocz moich danych, opisu, ze laptop nie dziala, dopisek, ze wazne na dzis lub jutro (ale data oddania sprzetu 23.01.17) , opis sprzetu.
Czy maja prawo wziac ode mnie pieniadze za niewykonana naprawe?
Dodam, ze teraz dowiedzialam sie, ze serwis ma bardzo zla opinie, wlacznie z aferami o oszustwa i wykrecanie i sprzedaz czesci ze sprzetu klientow. Nie wiem jak rozwiazac ta sytuacje, prosze o jakas porade.
Dodam, ze jedynym kwitkiem jaki od nich dostalam bylo potwierdzenie przyjecia sprzetu, nie bylo na nim nic oprocz moich danych, opisu, ze laptop nie dziala, dopisek, ze wazne na dzis lub jutro (ale data oddania sprzetu 23.01.17) , opis sprzetu.
Ostatnia edycja: