Opłaty allegro( zależy na szybkiej odp)

• Autor wątku Autor wątku masterowns8
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

masterowns8

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
9
Cześć wszystkim, kilka miesięcy temu wystawiłem auto na allegro, zapomniałem opłacić odsetek za wystawiony przedmiot no i tak 18zł zadłużenia allegro leżało sobie na koncie, dzisiaj wchodzę na allegro, loguje się a tam konto zablokowane, patrze na maila i przyszła mi wiadomość od firmy: Intrum Justitia, a z niej powiązane opłaty z allegro(jakaś firma sądowa), i w mailu jest napisane, że do jutra mam czas na opłaty związane z kontem allegro, odsetki od tego, lecz tutaj rodzi się pytanie, na koncie Allegro mam całkowicie inne dane do wpłaty zadłużenia( inne konto bankowe itd), a inne na mailu od tej firmy? Wie ktoś na które konto wpłacić zadłużenie?, By nie było tak, że wpłacę na allegro a od tej firmy przyjdzie mi wezwanie do sądu lub na odwrót?

Prosiłbym o szybką odpowiedz, z góry dziękuje;)

Ag_Maz napisał:
Nie sądowa, a windykacyjna.
Być może IJ już odkupiła dług od Allegro.

No mozliwe, lecz na allegro nadal mam zadłużenie te 18zł

Nadal jestem w kropce na które konto wpłacić

Spłacaj tylko zadłużenie na konto Allegro Intrum działa tylko w ich imieniu więc jak wpłacisz do nich, to konto i tak zostanie zablokowane dopóki oni łaskawie nie przeleją tych pieniędzy do Allegro. Wpłać do Allegro i odpisz im na email że zadłużenie zostało spłacone kropka.

Powrót