I
Inspektor-
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 87
otrzymałam pismo zatytułowane "upomnienie" nadane przez MZUiM, listem poleconym. To pierwsze i jedyne pismo jakie do mnie w tej sprawie dotarło. jest to wezwanie do uiszczenia "opłat dodatkowych" za parkowanie pojazdu. Wskazane są daty - 4 "parkowania" w 2004 r. oraz kilka w 2005 r.
jak to jest - czy obecnie nie nastąpiło przedawnienie, czy można nadal domagać się ode mnie uiszczneia tych opłat?
drugie dno tej sprawy to okoliczność, że wezwania dotyczą okresu, gdy nie byłam już użytkowaniczką pojazdu, niestety wcięło mi gdzieś umowę sprzedaży samochodu. Nie wiem tylko, czy warto szukać, czy te nalezności nie są przedawnione i jak się zachowac w tej sytuacji.
7 dni do uiszczenia opłat mija w poniedziałek. Uprzejmie prosze o odpowiedź.
jak to jest - czy obecnie nie nastąpiło przedawnienie, czy można nadal domagać się ode mnie uiszczneia tych opłat?
drugie dno tej sprawy to okoliczność, że wezwania dotyczą okresu, gdy nie byłam już użytkowaniczką pojazdu, niestety wcięło mi gdzieś umowę sprzedaży samochodu. Nie wiem tylko, czy warto szukać, czy te nalezności nie są przedawnione i jak się zachowac w tej sytuacji.
7 dni do uiszczenia opłat mija w poniedziałek. Uprzejmie prosze o odpowiedź.