L
luxveris
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Na jednym z popularnych młodzieżowych portali (epuls.pl) zostało utworzone konto. W nazwie tego konta został użyty mój pseudonim. W dziale fotki ukazały się zdjęcia ze mną w roli głównej (były to zdjęcia z imprezy - na dwóch z niech całuje się z dziewczyną). Zdjęcia były robione przez wiele osób, ale dokładnie wiem czyj to był aparat. Nie mam na to dowodów, ale jestem w 100% pewien kto mi utworzył takiego pięknego użytkownika 
Chciałbym się domagać zadośćuczynienia w związku z opublikowaniem zdjęć na których jestem, a szczególnie tych na których odgrywają się te różne intymne sceny.
Zgłaszałem naruszenie prawa moderatorom epulsa, ale mimo, że zamykali konta, powstawały nowe. Na wszelki wypadek gdyby usunięto użytkownika który widnieje aktualnie na epulsie, porobiłem sobie screeny.
Chcę załatwić sprawę po cywilizowanemu i dlatego zgłaszam się do was o pomoc. GDZIE MAM SIĘ Z TYM ZWRÓCIĆ. JAK ZASKARŻYĆ? W OPARCIU O CO? ???
Jeśli sprawa była już poruszana proszę o odesłanie do tychże artykułów.
Z góry dziękuję.
Chciałbym się domagać zadośćuczynienia w związku z opublikowaniem zdjęć na których jestem, a szczególnie tych na których odgrywają się te różne intymne sceny.
Zgłaszałem naruszenie prawa moderatorom epulsa, ale mimo, że zamykali konta, powstawały nowe. Na wszelki wypadek gdyby usunięto użytkownika który widnieje aktualnie na epulsie, porobiłem sobie screeny.
Chcę załatwić sprawę po cywilizowanemu i dlatego zgłaszam się do was o pomoc. GDZIE MAM SIĘ Z TYM ZWRÓCIĆ. JAK ZASKARŻYĆ? W OPARCIU O CO? ???
Jeśli sprawa była już poruszana proszę o odesłanie do tychże artykułów.
Z góry dziękuję.