D
dominatorek
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 24
Witam, posiadam internet bezprzewodowy orange. Przed podpisaniem umowy dostałem w salonie modem do testowania internetu wszystko ładnie pięknie chodziło od 4-15 mb sprawdzane na spedtesice. Po 2 tygodniach testowania poszedłem do salonu podpisać umowę. Po okresie ok 2 miesiące od podpisania umowy transfer diametralnie spał do ok. 1 mb. Od razu zadzwoniłem do BOK Orange i zgłosiłem sprawę i zostałem poinformowany, że trwają modernizację ok przeczekałem parę tygodni i to samo. Po następnym miesiącu wybrałem się do salonu gdzie podpisana została umowa i zglosiłęm sprawę jak wygląda. ZOstałem poinformowany, że przez cały wrzesień coś robili przy nadajnikach (chyba na odczepne tak powiedzieli. Ostatnio zgłosiłem na piśmie reklamację wraz ze zdjęciami na których pokazałem brak sygnału oraz transfer 0,5mb przy bardzo ładnej pogodzie. Dostałem pismo z Orange cytuje" W nawiązaniu do zgłoszenia, dotyczącego zasięgu sieci wyjaśniam, żę Orange Polska gwarantuje i świadczy usługi w zakresie instniejących możliwości technicznych. Charakterystyka działa wszystkich sieci komórkowych, w tym sieci Orange, powoduje, że właściwie działania mobilnych urządzeń może ulec zakłoceniom"
Dalej w piśmie Pan napisał, " Ze względu na duża odległość od nadajnika w podanej lokalizacji nie oferujemy zasięgu 3G, stąd mogą występować utrudnienia"
Należy zaznaczyć , że przez 1 miesiąc było od 4 do 15 mb a nagle po podpisaniu umowy cały czas są utrudnienia bardzo dziwna sprawa.
Napisał Pan z Orange w odopiwedzi, jeszcze żebym coś pozmieniał sobie w telefonie a to jest internet bezprzewodowy do komputera
.
TAK TRAKTUJE FIRMA ORANGE LUDZI.
Prosiłbym o pomoc co mam dalej z tym zrobić. Nie uśmiecha mi się płacic za coś co nie działa.
Dalej w piśmie Pan napisał, " Ze względu na duża odległość od nadajnika w podanej lokalizacji nie oferujemy zasięgu 3G, stąd mogą występować utrudnienia"
Należy zaznaczyć , że przez 1 miesiąc było od 4 do 15 mb a nagle po podpisaniu umowy cały czas są utrudnienia bardzo dziwna sprawa.
Napisał Pan z Orange w odopiwedzi, jeszcze żebym coś pozmieniał sobie w telefonie a to jest internet bezprzewodowy do komputera
TAK TRAKTUJE FIRMA ORANGE LUDZI.
Prosiłbym o pomoc co mam dalej z tym zrobić. Nie uśmiecha mi się płacic za coś co nie działa.