L
Luxus
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 119
Witam,zatelefonowano do mnie z sieci Orange z propozycja internetu do domu,proponowano wzięcie go na próbę przez 14 dni bez dodatkowcyh opłat.zamowilam ten internet na próbę.przyjechał kurier,zaplacilam za modem i aktywację,niepamietam,ponad stówę.internet w domu mi niedzialal,pod koniec drugiego tygodnia dostałam od nich fakturę na 150zl,zadzwoniłam na infolinie z by dowiedzieć sie za co jest ta faktura,ku mojemu zdziwieniu pani z infolinii poinformowała mnie ze mam placici i już,bo to jest faktura za miesiąc korzystania z internetu,mimo ze miałam ten internet ponad tydzień.ok,odpuscilam,odeslalam do nich modem wraz z pismem ze rezygnuje(zmiescilam sie w tych 14 dniach).pani z infolinii poinformowała mnie rownież ze termin odesłanie modemu to 14 dni,ALE Tylko jeśli zamawiam internet w siedzibie,a nie jeśli przychodzi on kurierem,czuje sie oszukana i niezamierzam płacić.co mam teraz zrobić,Orange wysyła mi kolejne faktury,błagam o pomoc.podczas rozmowy telefonicznej gdy zawieralam ta umowę pani wyraźnie mówiła ze mam 14 dni darmowego internetu,niestety neznam jej imienia i nazwiska.