Orzeczenie z WOMP

• Autor wątku Autor wątku mario1120
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

mario1120

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam moje pytanie jest następujące. dostałem orzeczenie z wompu od lekarza o istnieniu przeciwskazań do prowadzenia pojazdów oraz skierowanie do poradni terapii i profilaktyki uzależnień i pisze proszę o objęcie poradą specjalistyczną n.w.osoby. Rozpoznanie f10.1 używanie szkodliwe alkoholu.proszę mi powiedzieć czy ja musze przejsc jakąś terapię czy tylko rozmowę testy psychologiczne zdałem, dostałem bezterminowo i mam pytanie czy to się wiąże z wydatkami a niestety mnie nie stać. 2 lata temu zabrano mi prawo jazdy pierwszy raz i nigdy dotad nie maiałem z tym doczynienia poprostu za duzo wypiłem. A i jeszcze pisze że termin ponownego lub kontrolnego badania na 22.08.2013r. i czy tez bede musiał zapłacic za badania proszę o pilną odpowiedz bo strasznie mnie to załamało ponieważ od czasu kiedy mi zabrano pj nie pije alkoholu co może potwierdzić rodzina Pozdrawiam

Witam mam identyczną sytuację załamka straszna mam prośbę jak tylko masz jaką kolwiek wiedze teraz na ten temat proszę o odpowiedz na e-mail bozen1989_1989@o2.pl naprawde zależy i sam wiesz jakie to ważne by mieć jaka kolwiek wiedze w tym temacie ;( wdzieczny bede nawet jeśli w minimalnym kierunku pomożesz by odzyskać prawko kara niestety spotyka często surowiej tych kturzy nie mają na nią takiej winności korupcja i zdobywanie pieniedzy ,deptanie najuboższych ;(myślę że rozumiesz taka sama sytuacja doslownie ;(

Powrót