Osoba domaga się reklamacji

• Autor wątku Autor wątku bbi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Możecie się przeprosić i potem dogadać.
Tak będzie taniej, dla Was obu.
Biznes is biznes. Schowajcie emocje.

Z tym człowiekiem nie da się dogadać. Pisałem mu pierw o całej kwocie. On nie. Teraz o połowie nie.
On najlepiej by pewnie nie chciał mieć nic wspólnego z tym ja też. Wolałbym się nie denerwować. Ale jak tu można się z takim człowiekiem dogadać ?

Z każdym można się dogadać zależnie od motywacji.

Piszę mu że chcę to zakoniczyć i się już nie denerwować. Ze chciałbym tylko odzyskać 50% kwoty A on że on nic nie ma z tym wspólnego i że mogę go cmoknąć .

Czyli ty KalinekPl zobowiązujesz się przyjąć połowę ceny i to kończy spór. OK

Czyli teraz trzeba sprzedającemu określić ryzyko. A jest wcale nie małe... Zajmie mi to chwile, dajcie znać w 30 min czy się dogadaliście. Bo nie chce niepotrzebnie podgrzewać atmosfery.

Ja się staram o odblokowanie konta, i według mnie to zakończy sprawe

A mnie to nie interesuję. Ja chcę zakoniczyć spór poszłem na ugode połowy ceny. Ten człowiek nie chcę. Więc proszę cie Mirr o poinformoawnie o tym wszystkim.

Są szanse na odblokowanie konta, także zajmijcie się tym a nie czym innym, bo tylko niepotrzebny problem tworzycie. A ze Ty tego nie chcesz to Twoj problem, bo powinno Ci zalezyc na odblokowaniu.

Ja już z nimi nie chcę mieć nic wspólnego zrozum że maja mie teraz prawo podać na policje o fałszowanie wyciągu czytaj od początku tematu człwoieku ;)

Nikt Cie nie bedzie podawal nigdzie. Najwidoczniej kiepsko podrobiles, ze skoro przelew i tak widnial lol

bbi tu wchodzi kodeks karny... mam pisać dalej?
Jeżeli chodzi o sprawę cywilną to też nie masz dużych szans na wygranie...
Ponownie proszę schowajcie urazy dogadajcie się. 30 min nie mineło

Ale zostałem do tego skłoniony pod naciskiem tego Sprzedającego. Podmieniłem dane przelewu a nie pominołem.

Nikt Cie nie naklanial. Po prostu poradziles sie jak wyslac. Takze po prostu sam zdecydowales i nie wyslales pelnego wyciagu pomijajac przelew, ale wyslales 3 rozne i dziwne ze na wyciagu mamy akurat byl ten przelew. Ogolnie ta cala sytuacja to parodia. Tworzycie niepotrzebny problem.

Ochloncie, bo wystarczy odblokowac konto.

Piszę że chcę mi odblokować konto napisałem mu że ma godzinne na to gdyż do innego porozumienia nie chce dojśc. Pozniej bede się starał o 50% kwoty jezeli to nie pomoże prosze cie Mirr o pomoc ;)

Takie sprawy rozwiazuje sie dluzej niz godzine.
Kwestia czasu i odblokuja tylko, ze jak widze jak Wy ze soba wspolpracujecie to ciezko Wam bedzie.

Powolajcie sie na regulamin i tyle, bo z tego co wiem nie ma takiego zapisu.

Ta a pieniadze i tak strace bo konto stoi.Wiec co mi potym że odblokują !

Czyli jednym slowem chcesz wyludzic pieniadze ? Wiem jak wyglada tam sytuacja, takze fantazja Cie ponosi.

Chcę zakoniczyć tą sprawe. Nie chcę mieć ani z tym człowiekiem ani z jak to ten człowiek nazywa Firma BannersBroker nic wspólnego.

Chcę odzyskać pieniadze ( lub jej cześć ) konto tak jak powiedziałem mu odzyskam pieniadze konto może sobie jak chcę odblokować czy tam nie ja mu podaje do niego e-mail i hasło i niech sobie robi co tam mu się rzywnie podoba.

I co bedzie zarzadzal kontem pod Twoimi danymi ?
W tym miejscu lamiecie regulamin BB.
Odblokuj i sobie wypłać, w czym problem ?
Widzę, że tu kolega ma inny problem...

Powrót