Osoba domaga się reklamacji

• Autor wątku Autor wątku bbi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Tak odblokowanie konta pewnie zajmie z 3 misiace. Wiec chce to skoniczyć sszybciej. Czuję się pokrzywdzony. Prosze cię Mirr o odpowiedzi co mogę wreszcie zdzaiałać w tej sprawie na drodze sądowej i jak zacząć .

Że nie chcesz mieć nic wspólnego z firmą BB to Twój problem bo sam do niej dołączyłeś.

Ja się postaram o odblokowanie Twojego konta i nie załatwie tego na pewno w ciągu godziny tak jak piszesz, bo choćby polski support w weekendy nie pracuje.

Zajmie i kilka dni gdy sie dogadacie, wiem bo pomagalem w kilku przypadkach.

Ja widzę takie opcje polubownego załatwienia sprawy:
1. zwrot po połowie ceny i koniec sprawy
2. Staranie o odblokowanie konta. Ewentualnie sprzedaż konta.
3. Odstąpienie od umowy prowadzenia konta, zablokowanego nie zgodnie z regulaminem, zwrot ceny przez firmę.
4. Coś wymyślicie sami?

Nie chce Was wpychać do sądu, więc powstrzymuje się od pisania o kk itp. Powtarzam jednak, że szanse w sprawie cywilnej są równe.
Jak Polak z Polakiem. Dogadajcie się.

Ostatnia edycja:
Opcja 2 tylko odblokowanie konta, bo handel kontem jest zakazany.

Ad. 2
Nie mozna sprzedać konta.
Ad.3
Odstopić od umowy można do 30 a to się stało po 30dniach. wiec od firmy nic nie odzyskam.

Tak, ale to firma blokując konto złamała regulamin, gdyż jak mi się wydaje nie ma żadnego zapisu o sprzedaży pakietów i paneli.

A pytanie z góry jak nie odblokuja konta ?

Najpierw pomyśl co zrobić żeby odblokowali - czyli zacznij ze mną współpracować, bo póki co to Ty takiej chęci nie wyrażasz

Bo ta firma leci w kulki.
Po pierwsze spoznia sie z wypłatami skargi wszystkich uzytkowników a maja napisane ze do 20dni od zlecenia wypłaty.
Po drugie lekcewarzą klienta ( współpracownika)
Po trzecie same nerwy w niej ;/

To już miej pretensje do firmy a nie do mnie, bo w tej chwili schodzisz już na inny temat.

A ja chce zarabiać 100 tysięcy miesięcznie i być prezydentem i co? Kogo mam podać że nim nie jestem?

Mirr mam pytanie czy mogę jakoś zgłosić firme lub staraci się od nich o jakieś zadośc uczynienie za to ? Bo zostałem stratny.

Z tego co wiem nikt w tej firmie nie jest stratny tylko znowu ty.

Odpisz mi na GG bo chce Ci pomóc w odzyskaniu konta a do tego potrzebuje Ciebie?

Od samego początku mam z nimi problemy ;/

Uczepili się mnie.

KalinekPl napisał:
Mirr mam pytanie czy mogę jakoś zgłosić firme lub staraci się od nich o jakieś zadośc uczynienie za to ? Bo zostałem stratny.
Można próbować, jesli zablokowano konto niezgodnie z regulaminem. Może jakaś zniżka czy coś. Zwrot za czas gdy konto było nieaktywne.
Regulaminu nie znam.

Konto zablokowane i tak zarabia, także nic nie straci. Po prostu załatwcie to normalnie, a nie jak małe dzieci się zachowujecie.

Konto odblokowane. Nastepnym razem ugryzcie sie w jezyki. Pozdrawiam

Uspokoj sie. Nic nie poniosles. Przy aktualizacji paneli stan wroci do normy, ale ten dalej jak dziecko bedzie sie zachowywal :P

Ta a wyjaśnij te 30$ na minusie ? za co dostałem powód : Processing Fee -30$ ??

Powrót