L
Lepyczko
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam. Mam pytanie, czy muszę podawać swój numer serii dowodu osobistego czy nie jest to wymagane i mogę to pominąć. Zwrot dotyczy firmy w której zamówiłem uszkodzony produkt przez Allegro.
......……………………
Data, miejscowość
Dane osobowe :
Imię : …………………………....……….
Nazwisko : ……………………………
Adres : ……………....…………………..
Oświadczenie
Proszę o przelanie kwoty za zwrot towaru z zamówienia nr ................., z którego zrezygnowałem/łam zgodnie z przysługującym mi prawem wynikającym z ustawy z dnia 2 marca 2000r. o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt
niebezpieczny (Dz.U.Nr 22, poz.271).
Ja niżej podpisany ….......................…………………………… legitymujący się dowodem osobistym o nr serii ……………….......……. oświadczam, że jestem właścicielem konta bankowego ……………………………........……………….....………………………………………...
i w związku z tym proszę o przelanie należności na w/w konto bankowe.
……………………………….
(Data, czytelny podpis)
......……………………
Data, miejscowość
Dane osobowe :
Imię : …………………………....……….
Nazwisko : ……………………………
Adres : ……………....…………………..
Oświadczenie
Proszę o przelanie kwoty za zwrot towaru z zamówienia nr ................., z którego zrezygnowałem/łam zgodnie z przysługującym mi prawem wynikającym z ustawy z dnia 2 marca 2000r. o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt
niebezpieczny (Dz.U.Nr 22, poz.271).
Ja niżej podpisany ….......................…………………………… legitymujący się dowodem osobistym o nr serii ……………….......……. oświadczam, że jestem właścicielem konta bankowego ……………………………........……………….....………………………………………...
i w związku z tym proszę o przelanie należności na w/w konto bankowe.
……………………………….
(Data, czytelny podpis)